Musky Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Ali se osusio ko bakalar Kada prikažu Novaka u krupnom kadru...dođe mi da mu kupim gurmansku sa svim dodacima. Miler upravo zatražio da uklone spsku zastavu iza Đokovića...kakav danak neiskustvu . Edited July 27, 2016 by Musky
freakns Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 ludak igra Toronto?! pa koji ce mu to zaboga usput bi mogao nesto i da pojede. sada je vec zabrinjavajuce mrsav
Max Morlock Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Hteo da vežba tajbrejk ;) Sent from my SM-N910C using Tapatalk
Musky Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 ali taj govor tela ...trebalo mi je 30 sekundi da ustanovim; 1. da duva glupi vetar 2. da glupo Sunce bije baš u oko 3. da glupi Miler dere servis, volej i ne trza na slajs.
Timmy Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Ocekivano tezak mec. Miler ume da bude nezgodan, ali ga je Novak lepo umirio i zavrsio bez cimanja. Sa Radekom ce biti dosta lakse.
Timmy Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 (edited) Tim predao Andersonu posle 1:4. U tom delu zdreba ce tek da ispadaju, Vavrinka je supalj, nece dugo. Nishija malo pogledah protiv nekog anonimusa, ni on nije ostavio neki utisak. Ne bi me iznenadilo da npr. Sok ili pomenuti Anderson stignu do finala. I dalje ne ume da završi meč Nije uspeo ni tricavih 700 puta da zavrsi :( Edited July 27, 2016 by Timmy
renne Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 Misliš zašto jednostavo kad može komplikovano. Jesi izbrojao koliko puta je servirao za meč, i ne završio ga?
Timmy Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Nisam. Ali ti ocigledno jesi. Posto nisi propustio nijednu priliku da to istaknes.
Timmy Posted July 27, 2016 Author Posted July 27, 2016 Nista. Ti imas pravo da izbacujes mudrost kako Novak ne ume da zavrsi mec, a ja da se sprdam sa tim. I idemo dalje :)
Jean-Luc Picard Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 (edited) Tim predao Andersonu posle 1:4. U tom delu zdreba ce tek da ispadaju, Vavrinka je supalj, nece dugo. Nishija malo pogledah protiv nekog anonimusa, ni on nije ostavio neki utisak. Ne bi me iznenadilo da npr. Sok ili pomenuti Anderson stignu do finala. Nije uspeo ni tricavih 700 puta da zavrsi :( Tehnički nije baš 700 pošto je dosta mečeva dobio brejkom ili tajbrejkom :D edit: Inače, od poslednjih devet puta, pet puta nije uspeo da odservira za meč ( info sa tnjitera ) edit2: U finalima tri od šest poslednjih slemova koje je osvojio nije uspeo da odservira za meč u prvom pokušaju. Edited July 27, 2016 by Jean-Luc Picard
189- Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 edit: Inače, od poslednjih devet puta, pet puta nije uspeo da odservira za meč ( info sa tnjitera ) edit2: U finalima tri od šest poslednjih slemova koje je osvojio nije uspeo da odservira za meč u prvom pokušaju. naravno nisi propustio priliku da ovo istaknes.
Time Crisis Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 ludak igra Toronto?! pa koji ce mu to zaboga usput bi mogao nesto i da pojede. sada je vec zabrinjavajuce mrsav Pa dosta se odmarao. Inače solidna pobeda protiv nezgodnog protivnika. :)
mlatko Posted July 27, 2016 Posted July 27, 2016 naravno nisi propustio priliku da ovo istaknes.to si sad izmislio ...poslato sa prinudnog...
Recommended Posts