July 27, 20168 yr Ali se osusio ko bakalar Kada prikažu Novaka u krupnom kadru...dođe mi da mu kupim gurmansku sa svim dodacima. Miler upravo zatražio da uklone spsku zastavu iza Đokovića...kakav danak neiskustvu . Edited July 27, 20168 yr by Musky
July 27, 20168 yr ludak igra Toronto?! pa koji ce mu to zaboga usput bi mogao nesto i da pojede. sada je vec zabrinjavajuce mrsav
July 27, 20168 yr ali taj govor tela ...trebalo mi je 30 sekundi da ustanovim; 1. da duva glupi vetar 2. da glupo Sunce bije baš u oko 3. da glupi Miler dere servis, volej i ne trza na slajs.
July 27, 20168 yr Author Ocekivano tezak mec. Miler ume da bude nezgodan, ali ga je Novak lepo umirio i zavrsio bez cimanja. Sa Radekom ce biti dosta lakse.
July 27, 20168 yr Author Tim predao Andersonu posle 1:4. U tom delu zdreba ce tek da ispadaju, Vavrinka je supalj, nece dugo. Nishija malo pogledah protiv nekog anonimusa, ni on nije ostavio neki utisak. Ne bi me iznenadilo da npr. Sok ili pomenuti Anderson stignu do finala. I dalje ne ume da završi meč Nije uspeo ni tricavih 700 puta da zavrsi :( Edited July 27, 20168 yr by Timmy
July 27, 20168 yr Misliš zašto jednostavo kad može komplikovano. Jesi izbrojao koliko puta je servirao za meč, i ne završio ga?
July 27, 20168 yr Author Nisam. Ali ti ocigledno jesi. Posto nisi propustio nijednu priliku da to istaknes.
July 27, 20168 yr Author Nista. Ti imas pravo da izbacujes mudrost kako Novak ne ume da zavrsi mec, a ja da se sprdam sa tim. I idemo dalje :)
July 27, 20168 yr Tim predao Andersonu posle 1:4. U tom delu zdreba ce tek da ispadaju, Vavrinka je supalj, nece dugo. Nishija malo pogledah protiv nekog anonimusa, ni on nije ostavio neki utisak. Ne bi me iznenadilo da npr. Sok ili pomenuti Anderson stignu do finala. Nije uspeo ni tricavih 700 puta da zavrsi :( Tehnički nije baš 700 pošto je dosta mečeva dobio brejkom ili tajbrejkom :D edit: Inače, od poslednjih devet puta, pet puta nije uspeo da odservira za meč ( info sa tnjitera ) edit2: U finalima tri od šest poslednjih slemova koje je osvojio nije uspeo da odservira za meč u prvom pokušaju. Edited July 27, 20168 yr by Jean-Luc Picard
July 27, 20168 yr edit: Inače, od poslednjih devet puta, pet puta nije uspeo da odservira za meč ( info sa tnjitera ) edit2: U finalima tri od šest poslednjih slemova koje je osvojio nije uspeo da odservira za meč u prvom pokušaju. naravno nisi propustio priliku da ovo istaknes.
July 27, 20168 yr ludak igra Toronto?! pa koji ce mu to zaboga usput bi mogao nesto i da pojede. sada je vec zabrinjavajuce mrsav Pa dosta se odmarao. Inače solidna pobeda protiv nezgodnog protivnika. :)
July 27, 20168 yr naravno nisi propustio priliku da ovo istaknes.to si sad izmislio ...poslato sa prinudnog...