Musky Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Vilander se zamonašio na par godina ...dok iskulira ovo.
Timmy Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Trenutno najveci teniser u istoriji verovatno zavrsava karijeru. Valjda bar malo postovanja zasluzuje.
mlatko Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 toliko koliko je on imao postovanja za protivnike... ...poslato sa prinudnog...
Timmy Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Moze i tako da se posmatra naravno. Ali onda prihvatas da si isti kao on u tom segmentu :)
Timmy Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 Ma koji kurac penzija. Pazi ti dedu :) Doktori su me savetovali da ako želim da igram još nekokliko godina, onda moram da zalečim koleno i telo kako treba.
Musky Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ne vidim da ga iko vređa ovde, ili da se spustio na njegov nivo komunikacije iz vremena kada se prezentovao u pravom svetlu (USO 2011). uzgred...sprema se taj za Vimbledon.
Jean-Luc Picard Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ne znam koliko će bodova imati kad prođe ta pauza, ali verovatno je out iz prvih deset, to znači teže žrebove, lošije rezultate koji povlače dalji pad i još težih žrebova. Ne verujem da će ponovo biti bitan faktor. A želja da nastavi da igra i pobeđuje čak i posle tolike pauze u tim godinama je svakako nešto što zavređuje poštovanje.
Timmy Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 On je trenutno tek deseti u trci. Pretpostaviti je da ce ga jos bar 5 prestici do kraja sezone. A posto ce pauza biti duza od 6 meseci moci ce da koristi garantovani renking, a njemu je on sada 3. mesto. Tako da to sto pises nije problem.
renne Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ako nema zvaničnu potvrdu o povredi nema zagarantovanog renkinga
renne Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Plus to, a pogotovo što neće niti imati pravo da ga koristi
gone fishing Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 ispašće iz top 16 što je dosta otežavajuća okolnost, jer će i na mastersima u martu morati da kreće od 1 kola
Jean-Luc Picard Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Protected ranking ne daje mesto nosioca, samo mesto u entry listi. Ovo je stoposto tačno.
Timmy Posted July 26, 2016 Author Posted July 26, 2016 (edited) Da, tacno je. A i da nema pravo na formalni zasticeni rejting, tesko mi da zamislim da postoji turnir koji mu ne bi dao WC :) Vratice se on jak, ne sumnjam. I napasce W jos jednom bar. Edited July 26, 2016 by Timmy
Fins fleet Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Ne znam koliko će bodova imati kad prođe ta pauza, ali verovatno je out iz prvih deset, to znači teže žrebove, lošije rezultate koji povlače dalji pad i još težih žrebova. Ne verujem da će ponovo biti bitan faktor. A želja da nastavi da igra i pobeđuje čak i posle tolike pauze u tim godinama je svakako nešto što zavređuje poštovanje. +1. Isto sam pomislio, da li je moguce da ima motiva da se vraca.
Cash Posted July 26, 2016 Posted July 26, 2016 Odličan meč u Montrealu izmedju Lucie i Genie. Malvo jel gledaš?
Recommended Posts