July 22, 20168 yr Video da će da upadne u glavni žreb Toronta ka četrdesettreća rezerva pa požurio preko okeana :D
July 23, 20168 yr Author Novak na Milera pa Pera. U 1/4 finalu Berdih ili Isner, u polufinalu Raonic.
July 23, 20168 yr Novak na Milera pa Pera. U 1/4 finalu Berdih ili Isner, u polufinalu Raonic. al će se nareternira....
July 23, 20168 yr al će se nareternira.... manje nego kad igra protiv onih koji ne mogu preko 3 asa po mecu da ubodu :D
July 24, 20168 yr A jos uvek ne ispunjava ni uslove za osvajanje jos jednog turnira -_- Igra u finalu protiv Monfisa, koji je uz sebi svojstvenu segu poslao Zvereva nazad u juniore. Milina ga je gledati kad je u elementu.
July 24, 20168 yr Author Raonic je u sezoni treci igrac po kvalitetu. Ne znam sto PPP to ne prihvati :)
July 24, 20168 yr Mislim da Ivo ne ispunjava uslove da bi igrao na OI. A jos uvek ne ispunjava ni uslove za osvajanje jos jednog turnira -_- Igra u finalu protiv Monfisa, koji je uz sebi svojstvenu segu poslao Zvereva nazad u juniore. Milina ga je gledati kad je u elementu. Greska sam(2) ...poslato sa prinudnog...