Tsai Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Teoretski moze da se desi da novak ima 3 gs i zavrsni turnir a da marej bude prvi na kraju godine. Idiotluk
Jean-Luc Picard Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Teoretski moze da se desi da novak ima 3 gs i zavrsni turnir a da marej bude prvi na kraju godine. Idiotluk Teoretski da. Praktično jako teško.
Tsai Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Ne razumem sta vam je tacno glupo i idiotluk? Nista. U pravu si
duda Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 ajoooj, sad gledala neki prilog na N1 kaže, nemci za sve krive anu, tj, za to što švajni loše igra toliko je kao zaljubljen u nju da se pogubio načisto sorry za off, morala sam, ovo je info za casha :D
Time Crisis Posted July 11, 2016 Posted July 11, 2016 Teoretski moze da se desi da novak ima 3 gs i zavrsni turnir a da marej bude prvi na kraju godine. Idiotluk U praksi se to još nije desilo, a u teoriji je svašta moguće.
Arkadija Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Nije mi jasno kako se Marej toliko približio Đokoviću? Novak je prethodno osvojio Rolan Garos, za koji je valjda dobio bodove koje nije imao od prošle godine isto kao i Endi na Vimbldonu.
MiddleClass Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 Naravno, ali je Marej ove godine ispao u finalu RG, a Novak u 3. kolu Vimbldona. Marej ga je stigao tako sto je Djokovic izgubio dosta bodova.
Čutura Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) de ima tu se i prosipa Edited July 12, 2016 by Čutura
Tsai Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 (edited) U praksi se to još nije desilo, a u teoriji je svašta moguće. pa ove godine mi se nekako cini realnije nego ikad. marej ce da zapne iz sve snage. recimo da novak uzima us i wtf ali u finalu preko mareja, a ovaj uzme 3 mastersa (sinsi, sangaj i jos jedan), i na 2 od ta tri se novak saplete u ranoj fazi. i to je to Edited July 12, 2016 by Tsai
Time Crisis Posted July 12, 2016 Posted July 12, 2016 pa ove godine mi se nekako cini realnije nego ikad. marej ce da zapne iz sve snage. recimo da novak uzima us i wtf ali u finalu preko mareja, a ovaj uzme 3 mastersa (sinsi, sangaj i jos jedan), i na 2 od ta tri se novak saplete u ranoj fazi. i to je to To bi značilo da će Marej praktično da igra sva finala do kraja godine, nije nemoguće, ali jako teško.
Timmy Posted July 12, 2016 Author Posted July 12, 2016 Koliko jedan turnir menja percepciju ljudi o kvalitetu igraca :D
Recommended Posts