Timmy Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Dobio Tipsa! Bas mi drago :) Toliko dugo odsutsvo, pa povratak, pa opet sranja.. A poslednje vreme ocajan zdreb u svim prvim kolima, sve na neke nosioce. Kao i danas. Ali danas napokon pobeda :)
Timmy Posted June 14, 2016 Author Posted June 14, 2016 Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone...
Time Crisis Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone... Verdasko je daleko od raspalog, koliko sam čitao (nisam gledao), odlično je danas odigrao.
Tsai Posted June 14, 2016 Posted June 14, 2016 Ma jok. Wawa tempira formu za po jedan GS godisnje, i to sve po redu
Musky Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Verdasko je drugi set odigrao veoma hrabro i stabilno, bez grešaka u bitnim poenima. Dve paralele u trku su mu bile vanserijske baš u trenucima kada Sten pokušava pritiskom da se iščupa. Svom timu je na kraju meča uputio osmeh koji ne videh skoro na tom licu. Baš mu leglo ovo.
Jean-Luc Picard Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Kakva glupost. Nema gde da se gleda Bucmasti Kipranin protiv Rastafarijanca. To je neuporedivo lepši i zanimljiviji meč za gledanje od Thiem-Sousa.
Zli Gli Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 Ja bas dosao da napisem to isto. Duel dva velemajstora i to na travi a nidje prenosa, kakva kosmicka nepravda.
Musky Posted June 15, 2016 Posted June 15, 2016 kakav tenis, takva i atmosfera... Čile&Tipsa imali prosek prebacivanja 3,1 po loptici, a najduža razmena 5-6 ...po slobodnoj proceni. Tipsa na terenu izgleda stabilnije i uglavnom vodi poen, čak i kada uspe da riternira prvi servis, ali kada se raspadne na svoj servis, to bude za sve pare...plus pusti i par čekova. svejedno, lepo da je tu opet...i Bože zdravlja.
Timmy Posted June 15, 2016 Author Posted June 15, 2016 Bas to. Napokon je igrao ravnopravno sa top20-30 igracima. Polako, pa dokle dogura.
Recommended Posts