June 14, 20168 yr Author Dobio Tipsa! Bas mi drago :) Toliko dugo odsutsvo, pa povratak, pa opet sranja.. A poslednje vreme ocajan zdreb u svim prvim kolima, sve na neke nosioce. Kao i danas. Ali danas napokon pobeda :)
June 14, 20168 yr Author Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone...
June 14, 20168 yr Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone... Verdasko je daleko od raspalog, koliko sam čitao (nisam gledao), odlično je danas odigrao.
June 15, 20168 yr Verdasko je drugi set odigrao veoma hrabro i stabilno, bez grešaka u bitnim poenima. Dve paralele u trku su mu bile vanserijske baš u trenucima kada Sten pokušava pritiskom da se iščupa. Svom timu je na kraju meča uputio osmeh koji ne videh skoro na tom licu. Baš mu leglo ovo.
June 15, 20168 yr Kakva glupost. Nema gde da se gleda Bucmasti Kipranin protiv Rastafarijanca. To je neuporedivo lepši i zanimljiviji meč za gledanje od Thiem-Sousa.
June 15, 20168 yr Ja bas dosao da napisem to isto. Duel dva velemajstora i to na travi a nidje prenosa, kakva kosmicka nepravda.
June 15, 20168 yr kakav tenis, takva i atmosfera... Čile&Tipsa imali prosek prebacivanja 3,1 po loptici, a najduža razmena 5-6 ...po slobodnoj proceni. Tipsa na terenu izgleda stabilnije i uglavnom vodi poen, čak i kada uspe da riternira prvi servis, ali kada se raspadne na svoj servis, to bude za sve pare...plus pusti i par čekova. svejedno, lepo da je tu opet...i Bože zdravlja.
June 15, 20168 yr Author Bas to. Napokon je igrao ravnopravno sa top20-30 igracima. Polako, pa dokle dogura.