Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bravo Tipso [emoji106]

Sent from my SM-N910C

Posted

Dobio Tipsa! Bas mi drago :) Toliko dugo odsutsvo, pa povratak, pa opet sranja.. A poslednje vreme ocajan zdreb u svim prvim kolima, sve na neke nosioce. Kao i danas. Ali danas napokon pobeda :)

Posted

ovog dimitrova bih verovatno i ja mogao pobediti

Posted

Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone...

Posted

Sad vidim da je Vavrinka pukao od raspalog Verdaska. Jel gledao ko? Izgleda i Vava grabi ka penziju. Mnogo ranih ispadanja tokom sezone...

Verdasko je daleko od raspalog, koliko sam čitao (nisam gledao), odlično je danas odigrao.

Posted

Ma jok. Wawa tempira formu za po jedan GS godisnje, i to sve po redu

Posted

Verdasko je drugi set odigrao veoma hrabro i stabilno, bez grešaka u bitnim poenima.

Dve paralele u trku su mu bile vanserijske baš u trenucima kada Sten pokušava pritiskom da se iščupa.

Svom timu je na kraju meča uputio osmeh koji ne videh skoro na tom licu. Baš mu leglo ovo.

Posted

Kakva glupost. Nema gde da se gleda Bucmasti Kipranin protiv Rastafarijanca. To je neuporedivo lepši i zanimljiviji meč za gledanje od Thiem-Sousa.

Posted

Ja bas dosao da napisem to isto. Duel dva velemajstora i to na travi a nidje prenosa, kakva kosmicka nepravda.

Posted

Čilić je ipak prejak za Tipsarevića.

Posted

kakav tenis, takva i atmosfera...

Čile&Tipsa imali prosek prebacivanja 3,1 po loptici, a najduža razmena 5-6 ...po slobodnoj proceni.

Tipsa na terenu izgleda stabilnije i uglavnom vodi poen, čak i kada uspe da riternira prvi servis,

ali kada se raspadne na svoj servis, to bude za sve pare...plus pusti i par čekova.

svejedno, lepo da je tu opet...i Bože zdravlja.

Posted

Bas to. Napokon je igrao ravnopravno sa top20-30 igracima. Polako, pa dokle dogura.

Posted

Fabio ozenio Penetu, oboje carevi :Hail:

13475135_10154347239883701_1924549951641