Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pobedi Tim. Iznenadjenje je mni ovo, ipak je trava.. Nema sta, mali stasao. Moze uskoro da se bori za drugo mesto :)

Posted

Tja, ne znam bas, nije bio bas ne znam kako kvalitetan tenis. Rodzer ocekivano nije u formi jer ove godine skoro nista nije igrao, uopste me ne bi zacudilo da pokusa jedan big push u Vimbldonu i Brazilu, eventualno Njujorku, pa da bataljuje ako mu ne prodje. Gotovo je s njim kad je top tenis u pitanju, rekao bih i da se bas nije ubio od fitnesa dok je bio na pauzi.

Posted

Kakav tenis Karlovica i Milera...brejk lopte nije bilo cijeli mec samo prangijaju iz servisa :D

Dobio ovaj iz Luksemburga  7-6 7-6

Posted

Ako smo ista naucili to je da se ne otpisuje Federer koliko god godina imao :)

Posted

Ma da, tako ce on do pedesete... not.

Posted

Ja sam veliki Dominikov fan od starta karijere i moram priznati da mi je ovo poprilicno iznenadjenje, s obzirom da mu je trava otprilike najslabija podloga. Poredjenja radi, nas Lajovic je nedavno na RG otresao Kudlu lagano 3:0 a pre par dana je od istog na travi izgubio 6:2 6:0, i na kladionici su oba puta dobili favoriti jer se zna da Lajovic jako lose igra na travi a ovaj dosta bolje na brzim podlogama nego na sljaci. Ovde je Federer bio bas veliki favorit ali mali se ne zajebava, iscupao je jednu ili dve mec lopte u drugom setu i posle prilicno lako dobio. Pre toga je prosao mine u vidu bombardera Grota i vaskrslog Mise Juznog, starog iskusnog vuka, i izgleda da mu ide sasvim dobro i na travi. Mozda bi mogao nekim cudom i tu da se umuva u 4 na Vimbldonu ali cenim da su mu sanse za to mnogo manje nego na RG, ipak je najjaci na sljaci. U svakom slucaju, ubedljivo je najbolji od svih ovih novih likova, daleko iza njega Kirgios pa onda Zverev i svi ostali.

Posted

Ne znam šta je bilo Lajoviću u glavi kada je odlučio da igra ove turnire na travi umjesto čelendžera u Italiji.

Posted

od ono malo sto sam video mislim da je Fed upao u "majmun usao u tenk" mode ispustivsi koncentraciju posle jedne loptice 100% za pobedu u taj brejku. nadao sam se da ce DP proci pa da ih gledamo u finalu ali ipak bolje ovako, drugoligaski mali turnir je ipak u pitanju. Iako je Nadal osvojio prosle godine :sic!:

...poslato sa prinudnog...

Posted

Dobar je Federer za pacere i u 30+ godinama... 

Posted

Švabe suše vutru sa mobilnim puhalicama i kaloriferima...ok muka je to, neće tu biti nadstrešnice ikad.

ali nisu mi jasni ovih 20-ak koji su po ozbiljnom pljusku ostali na tribinama...

možda nemaju kintu za ručak u restoranu pa ćopaju pite.

Posted (edited)

Tim i dalje ima problema sa koncentracijom, psihom, svojim unutrasnjim svetom, sta god da je u pitanju. Mnogo lako gubi neke poene, gemove ili setove koje ozbiljan igrac uspeva da zadrzi ili otme. Pozitivno je sto polako pronalazi meru izmedju jednorucne bekhend bombe i slajsa kao pripreme za taj udarac - ranije tukao kao neizivljen, sad je strpljiviji. Forhend bi i dalje mogao da popravlja.

Sto se tice Kirgiosa, meni je bilo bas prijatno iznenadjenje kako je izgledao na sljaci. Ocekivao sam kravu na ledu od njega onako krakatog i zamlacenog, a dosta se dobro kretao, odbrana uz proklizavanje takodje odlicna za coveka njegovih gabarita; servis na nivou. Cak je bez vece muke dobijao i neke iskusne sljakase.

Ova kisa pocinje opasno da smara i nadam se da ce makar Njimlbdon da ostavi na miru, bez obzira na to sto makar tamo imaju krov.

Edited by Malvo