June 8, 20168 yr Šarapova dve godine Nisam verovao da će ovoliko da je zveknu. :o Sent from my SM-N910C
June 9, 20168 yr Ovaj rad, necu zaboraviti dok sam ziv. :D Samo za ovo spomenik za zivota da mu se podigne. Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
June 9, 20168 yr Apropo te price o slabim igracima koji su dosli posle Novaka, da ovog sjajnog momka nisu ojadile povrede tesko da bismo gledali ovu Novakovu dominaciju.
June 9, 20168 yr Apropo te price o slabim igracima koji su dosli posle Novaka, da ovog sjajnog momka nisu ojadile povrede tesko da bismo gledali ovu Novakovu dominaciju. Čisto sumnjam, Novak je praktično izgubio samo jedan bitan meč protiv DP-a, za bronzu u Londonu, sve ostale je dobio.
June 9, 20168 yr Veliko sbbkbb, ali treba napomenuti da je Delpo poceo sa tom povredom zgloba odmah posle tog US Opena i posle toga je manje vise uvek kuburio sa time.
June 9, 20168 yr ma delpo je ok, simpa itakoto ipak, nije od idealna građa za tenis, da nije te povrede, bilo bi nešto drugo
June 9, 20168 yr Čisto sumnjam, Novak je praktično izgubio samo jedan bitan meč protiv DP-a, za bronzu u Londonu, sve ostale je dobio. Ne mora to mnogo da znaci, DelPo se nije razvio kao igrac i ne znamo kako bi napredovao. On je prototip igraca koji bi Novaku mogao da napravi problem kad udje u zonu, masivni udarac sa osnovne linije koji i ne mora da gadja linije da bi probio protivnika jer u osnovnim razmenama generise ogromnu snagu udaraca. U svakom slucaju bi njihovi mecevi bili praznik tenisa i bas je steta sto DelPovo telo nije moglo da izdrzi tip tenisa koji igra.
June 9, 20168 yr I meni žao DelPa (mLogo sam ga zavoleo od septembra 2009.), ali mi isto draže da ovo naše seljače ima manje konkurencije... Btw, el moguće da Bodo nije ništa izbacio o RG, CGS, DjS, etc? Ili sam samo ja preglup da nadjem?
June 9, 20168 yr Ne mora to mnogo da znaci, DelPo se nije razvio kao igrac i ne znamo kako bi napredovao. On je prototip igraca koji bi Novaku mogao da napravi problem kad udje u zonu, masivni udarac sa osnovne linije koji i ne mora da gadja linije da bi probio protivnika jer u osnovnim razmenama generise ogromnu snagu udaraca. U svakom slucaju bi njihovi mecevi bili praznik tenisa i bas je steta sto DelPovo telo nije moglo da izdrzi tip tenisa koji igra. Nisam siguran da bi ne znam koliko napredovao, prilično je bio jednodimenzionalan i tada, ako nije dovoljno jako udario FH, udari ga još jače, mislim da je i sâm nešto slično u šali (ili polu-šali) izjavio. Ne kažem da bi svaki meč 100% dobio, ali bilo bi slično kao s Vavrinkom, većina pobeda i po koji poraz.
June 9, 20168 yr I meni žao DelPa (mLogo sam ga zavoleo od septembra 2009.), ali mi isto draže da ovo naše seljače ima manje konkurencije... Btw, el moguće da Bodo nije ništa izbacio o RG, CGS, DjS, etc? Ili sam samo ja preglup da nadjem? I ja tražio Boda, mrka kapa takođe.
June 9, 20168 yr I ja tražio Boda, mrka kapa takođe. sad bodo seiri u tisini, reko sam vam ja jos dveiljadesedme -_-
June 9, 20168 yr sad bodo seiri u tisini, reko sam vam ja jos dveiljadesedme -_- Da, jebo te. Kakav je hitac bio taj tekst u vreme kada je napisan. Kao da opalis u nebo i slucajno skines avion.