Max Morlock Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Šarapova dve godine Nisam verovao da će ovoliko da je zveknu. :o Sent from my SM-N910C
Musky Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) al su joj odrapili...ko hečetom. Edited June 8, 2016 by Musky
iDemo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ovaj rad, necu zaboraviti dok sam ziv. :D Samo za ovo spomenik za zivota da mu se podigne. Sent from my GT-I9305 using Tapatalk
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Apropo te price o slabim igracima koji su dosli posle Novaka, da ovog sjajnog momka nisu ojadile povrede tesko da bismo gledali ovu Novakovu dominaciju.
Time Crisis Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Apropo te price o slabim igracima koji su dosli posle Novaka, da ovog sjajnog momka nisu ojadile povrede tesko da bismo gledali ovu Novakovu dominaciju. Čisto sumnjam, Novak je praktično izgubio samo jedan bitan meč protiv DP-a, za bronzu u Londonu, sve ostale je dobio.
Grandilof Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Veliko sbbkbb, ali treba napomenuti da je Delpo poceo sa tom povredom zgloba odmah posle tog US Opena i posle toga je manje vise uvek kuburio sa time.
duda Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 ma delpo je ok, simpa itakoto ipak, nije od idealna građa za tenis, da nije te povrede, bilo bi nešto drugo
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Čisto sumnjam, Novak je praktično izgubio samo jedan bitan meč protiv DP-a, za bronzu u Londonu, sve ostale je dobio. Ne mora to mnogo da znaci, DelPo se nije razvio kao igrac i ne znamo kako bi napredovao. On je prototip igraca koji bi Novaku mogao da napravi problem kad udje u zonu, masivni udarac sa osnovne linije koji i ne mora da gadja linije da bi probio protivnika jer u osnovnim razmenama generise ogromnu snagu udaraca. U svakom slucaju bi njihovi mecevi bili praznik tenisa i bas je steta sto DelPovo telo nije moglo da izdrzi tip tenisa koji igra.
Pantelija jr Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 I meni žao DelPa (mLogo sam ga zavoleo od septembra 2009.), ali mi isto draže da ovo naše seljače ima manje konkurencije... Btw, el moguće da Bodo nije ništa izbacio o RG, CGS, DjS, etc? Ili sam samo ja preglup da nadjem?
Time Crisis Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Ne mora to mnogo da znaci, DelPo se nije razvio kao igrac i ne znamo kako bi napredovao. On je prototip igraca koji bi Novaku mogao da napravi problem kad udje u zonu, masivni udarac sa osnovne linije koji i ne mora da gadja linije da bi probio protivnika jer u osnovnim razmenama generise ogromnu snagu udaraca. U svakom slucaju bi njihovi mecevi bili praznik tenisa i bas je steta sto DelPovo telo nije moglo da izdrzi tip tenisa koji igra. Nisam siguran da bi ne znam koliko napredovao, prilično je bio jednodimenzionalan i tada, ako nije dovoljno jako udario FH, udari ga još jače, mislim da je i sâm nešto slično u šali (ili polu-šali) izjavio. Ne kažem da bi svaki meč 100% dobio, ali bilo bi slično kao s Vavrinkom, većina pobeda i po koji poraz.
Mil@n Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 I meni žao DelPa (mLogo sam ga zavoleo od septembra 2009.), ali mi isto draže da ovo naše seljače ima manje konkurencije... Btw, el moguće da Bodo nije ništa izbacio o RG, CGS, DjS, etc? Ili sam samo ja preglup da nadjem? I ja tražio Boda, mrka kapa takođe.
Malvo Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 Sto je lepo gledati tenis na travici, jos dok nije ugazena :D
Čutura Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 I ja tražio Boda, mrka kapa takođe. sad bodo seiri u tisini, reko sam vam ja jos dveiljadesedme -_-
harper lee Posted June 9, 2016 Posted June 9, 2016 sad bodo seiri u tisini, reko sam vam ja jos dveiljadesedme -_- Da, jebo te. Kakav je hitac bio taj tekst u vreme kada je napisan. Kao da opalis u nebo i slucajno skines avion.
Recommended Posts