duda Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 vidim delpotro dobio večitu nadu dimitrova i to u dva seta jel' gledao to neko ? baš me zanima na šta je ličilo ?
Arkadija Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ja sam odgledala kada sam došla sa posla tri gema. Znači, Delpo je servirao same asove,a Dimitrov je već tada bio 2 brejka u zaostatku i kada se konačno setio da ume da igra tenis, bilo je prekasno.
duda Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Ja sam odgledala kada sam došla sa posla tri gema. Znači, Delpo je servirao same asove,a Dimitrov je već tada bio 2 brejka u zaostatku i kada se konačno setio da ume da igra tenis, bilo je prekasno. hvala drago mi zbog delpa, a opet mi žao i ovog crnog dimitrova
Arkadija Posted June 7, 2016 Posted June 7, 2016 Meni je Dimitrov uvek bio precenjen. Kada se pojavio i prozvan bio Bebi Federom, ništa posebno nije pokazao. Ako je i imao nekog potencijala, svojski se potrudio da ga uništi. Mlađani Tim je više pokazao na ovom Rolan Garosu, nego Bugarin u prošle 3 sezone.
duda Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 (edited) Koji je to po redu baby federer posle Gaskea? pa valjda prvi ne znam ni za koga posle gaskea Edited June 8, 2016 by dùda
keitel Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Dimitrov je pod Rašidom zapravo pokazao određeni napredak. Posle toga je procjenio da mu više odgovara karijera žigola.
Timmy Posted June 8, 2016 Author Posted June 8, 2016 Video bi vas koliko bi trcali za lopticom da mozete da kresnete svaku koju pozelite :D Ocigledno decko nema mozak. Ne znam kako drugacije njegovu karijeru opisati.. Sav je nekako kao Ana.
Grandilof Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Lep forhendić Del Potra :D https://streamable.com/ykqw Ovaj rad, necu zaboraviti dok sam ziv. :D
gone fishing Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 gledate olderera na eurosportu ^_^ - ovaj naš komentator može da zameni koraća izvalom kako nije siguran da bi neka amerikanka dobila ovoliki ban
Musky Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Štutgart ...upravo prekinut meč Federer - Fritz, zbog kiše. uzgred...Najki navuko legendi najmučniji indigo komplet u istoriji sportova sa reketom.
Jozef K. Posted June 8, 2016 Posted June 8, 2016 Obratiti pozornost na Stefana Kozlova. Meni deluje bolje od Fritza.
Recommended Posts