Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Samo da kažem, zbogom dosadna šljako.

Sutra počinje najlepši tenis, onaj na travi.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

I ja htedoh nešto slično da napišem. Biće odmor za oči, bar ovih prvih par dana dok bude bilo trave na terenima :D

Posted

Krenula trava vec pre par dana :D Kvalifikacije u Hertogenbosu. Jaksicka dobila dve boljeplasirane takmicarke i usla u glavni zdreb. Dok je Krunicka kao prva nositeljka pukla u finalu u 2 TB.

Posted

Ma jeste krenula trava, igrale se te kvale i par čelendžera na ostrvu. U Mančesteru čini mi se, blentavi Rastafarijanac odigrao neki sumanuto bolestan poen na set loptu protiv Britanca Warda, htedoh to ovde da postavim ali ne znam šta me sprečilo. Potražiću kasnije u toku dana. 

Posted

A poeni ko zec kad keca, jedan-dva, gotovo...

Posted

vutra je konza...nekako se dojmi pravo tenisački...

pa bela oprema, pa nemaš pojma koj tvoj...a dok provališ ode pojen.

Posted

Viktor se vratio u luzerski mod, izgubio 2-0 od rahmetlog Florijana Majera u prvom kolu Stutgarta. Prosle godine igrao finale sa Rafom. Na 4-4 u prvom izgubi servis sa nulom. U drugom setu u TB ima 4-3 i brejk prednosti, pa izgubi cetiri sledeca poena. Bole ga djoka.

Posted (edited)

a krunićka izdominirala veteranku lučić-baroni

Edited by dùda
Posted (edited)

To je bas fina pobeda, ova bi na travi trebalo da bije kao sveti Ilija.

Kod Viktora je najjace bilo to sto je na mec loptu Majera isao da promeni reket :D

Edited by Malvo
Posted

Vidi Alek ipak upala u glavni zreb kao LL i pobedila mnogo bolju protivnicu :) I to u TB prvog seta bilo 7:0. Nisam skoro video taj rez u TB.. A u drugom gazenje. Bravo za Alek!

Posted

a mučena jakišić ne mož do gema da dođe  :cry:

Posted

Ne gresi dusu Dudo :) Jaksicka je 200+ igracica i za nju je prolazak kvalifikacija za ovaj turnir veliki uspeh. A plus igra sa malom Ostapenko iz Letonije koja neverovatno brzo grabi ka vrhu. Trenutno je 39 na listi. Obratite paznju na nju, 18 godina, za par dana puni 19 a igra odlicno. Doduse, samo sam je jednom gledao.

Posted

ma ne prigovaram ja njoj ništa, nego čisto da ne zaradi krompirić

ali dobro je, dobila gem u prvom setu 

Posted (edited)

Rezultat u poenima je dosta bolji nego u gemovima :) U vecini gemova se igralo na razliku, imala BP, spasavala protivnicine, ali je ova ipak previse jaka za nju.  ed: krompir u drugom setu.

Edited by Timmy