May 19, 20168 yr jos bolje Fed u Noletovoj polovini a Wawu da otrese tamo umorni Rafa posle eliminacije Mareja. Fed ako i dodje/prodje nema sanse ...poslato sa prinudnog...
May 19, 20168 yr sergio tacchini, nošeno 2011-te, ako se ne varam Ja sam imao utisak da je to trajalo duze od jedne sezone?? . . . sto ti je rekreativni pratilac tenisa, je@enti...
May 19, 20168 yr I taj ST mu je bilo najlepše što je nosio. :) Ovaj Uniqlo kapiram da je nastavio svetlu tradiciju odeće kamikaza Sent from my SM-N910C
May 19, 20168 yr I taj ST mu je bilo najlepše što je nosio. :) Ovaj Uniqlo kapiram da je nastavio svetlu tradiciju odeće kamikaza Sent from my SM-N910C Kako se uzme, bilo je dobrih, ali je bilo i teških promašaja.
May 19, 20168 yr crni komplet ST je držao vodu...ostalo gadforbid stajl. Edited May 19, 20168 yr by Musky
May 19, 20168 yr Author Sad gledam, Varinka, Ferer i Cilic u polufinalu Zeneve, a Tim Nice. Ne znam zasto se drndaju sa ovim turnircima na 2 da do GS gde bi trebalo da imaju velike ambicije (bar Vavrinka i Tim)
May 19, 20168 yr Sad gledam, Varinka, Ferer i Cilic u polufinalu Zeneve, a Tim Nice. Ne znam zasto se drndaju sa ovim turnircima na 2 da do GS gde bi trebalo da imaju velike ambicije (bar Vavrinka i Tim) Vavrinka je odigrao svega 6 mečeva na tri mastersa na šljaci, sigurno da mu još fali mečeva. Tim bi verovatno da uđe u top 10 što pre, a i mlad je, može mu se. Edited May 19, 20168 yr by Time Crisis
May 21, 20168 yr Tim dobio Zvereva 2-1 u finalu Nice, treci set 6-0. Sav je vavrinkast, sa sve onim jednorucnim bekhendom. Ali vec sad ima sjajan ofanzivni repertoar.
June 3, 20168 yr Author Berdih oborio rekord u broju poraza od top10 igrača. Kosmička nepravda je bila što već odavno nema tu titulu.
June 4, 20168 yr Kosmicka nepravda je sto takva sisa od coveka vec dugo godina zaradjuje milione i seta vrhunske ribe ali sta da se radi, zivot je kurva... Sent from my ALE-L21 using Tapatalk