bradilko Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 nike,adidas.. svi bi da sjebu novaca da ne osvoji sva 4 u istoj sezoni to bi unistilo nekoliko bajki znaci jebo rim,sintisajzer,olimpijade i ostale tricarije pariz mora da padne!!!!!
gone fishing Posted May 17, 2016 Posted May 17, 2016 možda misli ostario u smislu da nije to više onaj rafaborg, version 2010-11, istrošila se kolena, taj rad upravo to, više ne može da dohvati preko 80% svoje forme iz peak-a karijere
Arkadija Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 nike,adidas.. svi bi da sjebu novaca da ne osvoji sva 4 u istoj sezoni to bi unistilo nekoliko bajki znaci jebo rim,sintisajzer,olimpijade i ostale tricarije pariz mora da padne!!!!! Zar Novak ne igra u adidas patikama? Prave mu patike sa slikom, što bi ga nešto sad sabotirali. Da proguraju svoje perjanice Berdiha i Congu, valjda?
Malvo Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 A koja je fora sa tim Adidas patikama i Uniqlo ostatkom opreme? Nije mi verovatno ni da bi Adidas ispustio priliku da ga ugrabi ni da bi se ovaj jebavao sa Japancima umesto sa vrldvajd brendom.
Time Crisis Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 (edited) A koja je fora sa tim Adidas patikama i Uniqlo ostatkom opreme? Nije mi verovatno ni da bi Adidas ispustio priliku da ga ugrabi ni da bi se ovaj jebavao sa Japancima umesto sa vrldvajd brendom. Adidas i Novak su se razišli 2009. kada se Adidas opredelio za Murray-a kao tada perspektivnijeg, šta li, a Novak potpisao za ST. U međuvremenu je i Murray odustao od Adidasa, koji je valjda grunuo sve što ima na fudbal, a tenisu šta ostane. Uniqlo nema patike i eto ti kombinacije. :) Edited May 18, 2016 by Time Crisis
189- Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 ne znam to za fudbal posto su chelsea i adidas sporazumno raskinuli ugovor koji je trajao do 2021.
Kayser Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 http://www.telegraph.co.uk/football/2016/05/17/chelsea-sign-60m-a-year-kit-sponsorship-deal-with-nike/
Time Crisis Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 ne znam to za fudbal posto su chelsea i adidas sporazumno raskinuli ugovor koji je trajao do 2021. Potpisao je Adidas sa Mančesterom i Bajernom skoro za 2 milijarde evra poslednjih godina
CerdicLeboeff Posted May 18, 2016 Posted May 18, 2016 Potpisao je Adidas sa Mančesterom i Bajernom skoro za 2 milijarde evra poslednjih godinaСамо са Реалом уговор вриједии милијарду и четиристо милиона... Адидасу тенис није ни листи потенцијално занимљивих улагања.
Random Posted May 19, 2016 Posted May 19, 2016 I pored svih Japanaca, ona ST sezona je stvarno bila nesto nezaboravno. Glede zdrijebeta, pravda bi stvarno pobijedila kad bi Rafa zavrsio u Fedovoj cetvrtini, pa ovaj onda nek odustaje kad hoce i da ne remeti raspored. Novaku da dodju Nishikori i Wawrinka da se poravnaju neki racuni i ceka Rafa/Andy u finalu.
Recommended Posts