Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

nike,adidas..

svi bi da sjebu novaca da ne osvoji sva 4 u istoj sezoni

to bi unistilo nekoliko bajki

znaci jebo rim,sintisajzer,olimpijade i ostale tricarije

pariz mora da padne!!!!!

možda misli ostario u smislu da nije to više onaj rafaborg, version 2010-11, istrošila se kolena, taj rad

upravo to, više ne  može da dohvati preko 80% svoje forme iz peak-a karijere

Rafaistroš.

nike,adidas..

svi bi da sjebu novaca da ne osvoji sva 4 u istoj sezoni

to bi unistilo nekoliko bajki

znaci jebo rim,sintisajzer,olimpijade i ostale tricarije

pariz mora da padne!!!!!

Zar Novak ne igra u adidas patikama? Prave mu patike sa slikom, što bi ga nešto sad sabotirali. Da proguraju svoje perjanice Berdiha i Congu, valjda?

Meni deluje da je bradilko bio ironičan. 

A koja je fora sa tim Adidas patikama i Uniqlo ostatkom opreme? Nije mi verovatno ni da bi Adidas ispustio priliku da ga ugrabi ni da bi se ovaj jebavao sa Japancima umesto sa vrldvajd brendom.

A koja je fora sa tim Adidas patikama i Uniqlo ostatkom opreme? Nije mi verovatno ni da bi Adidas ispustio priliku da ga ugrabi ni da bi se ovaj jebavao sa Japancima umesto sa vrldvajd brendom.

Adidas i Novak su se razišli 2009. kada se Adidas opredelio za Murray-a kao tada perspektivnijeg, šta li, a Novak potpisao za ST. U međuvremenu je i Murray odustao od Adidasa, koji je valjda grunuo sve što ima na fudbal, a tenisu šta ostane. Uniqlo nema patike i eto ti kombinacije. :)

Edited by Time Crisis

ne znam to za fudbal posto su chelsea i adidas sporazumno raskinuli ugovor koji je trajao do 2021.

chelsea je inicirao raskid  :fantom:

ne znam to za fudbal posto su chelsea i adidas sporazumno raskinuli ugovor koji je trajao do 2021.

Potpisao je Adidas sa Mančesterom i Bajernom skoro za 2 milijarde evra poslednjih godina

Potpisao je Adidas sa Mančesterom i Bajernom skoro za 2 milijarde evra poslednjih godina

Само са Реалом уговор вриједии милијарду и четиристо милиона... Адидасу тенис није ни листи потенцијално занимљивих улагања.

I pored svih Japanaca, ona ST sezona je stvarno bila nesto nezaboravno.

Glede zdrijebeta, pravda bi stvarno pobijedila kad bi Rafa zavrsio u Fedovoj cetvrtini, pa ovaj onda nek odustaje kad hoce i da ne remeti raspored.

Novaku da dodju Nishikori i Wawrinka da se poravnaju neki racuni i ceka Rafa/Andy u finalu.