gone fishing Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 dogovorili se da ga smarej pusti da uzme sinsinati ove godine a on njemu pokloni titulu u rimu ^_^
duda Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 novak nije bio u stanju da drzi fokus duze od 3 minuta u kontinuitetu nista strasno sada treba samo odmor marej kao i obicno dobar ali nista posebno jedan od laksih puteva za osvajanje mastersa ali titule se pišu
mlatko Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 On ima neki problem, nesto ga muci. pariz! ne rim to je to, drago mi je da nisam stigao ove godine da privirim na Foro Olimpico... grozno vreme sad, kod mene pada dosta a na 1,5 km sam od stadiona vazdusnom linijom ...poslato sa prinudnog...
freakns Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 ne bih se slozio da je problem bio u Novakovom fokusu. meni se cinilo da je Murray igrao izvanredno. malo je sada razbijena fama o nepobedivosti, ali i Novak zna da ce morati da igra 100% na RG, Murray je u sjajnoj formi, Nadal se definitivno vratio ako ne na 100 a ono na 80%, Wawa, Federer, Nishikori vrebaju iza coska... bice zajebato :)
duda Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) ma daj bre freak pa pogledaj novakovu negativnu statistiku marej je dobar i niko ne kaze da nije ali novak je danas bio dosta ispod svog standarda ed ipak su danas igrali broj 1 i broj 2 u takvom mecu se mora i misliti a novak je u dosta poena odigrao bez mozga, takoreci na autopilotu protiv mareja i jos u finalu tako jednostavno ne može Edited May 15, 2016 by dùda
Time Crisis Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Novak je bio polumrtav, što nije ni čudo posle onakva dva meča, dok je Marej lagano igrao protiv kvalifikanta, nikakvo čudo. Nadam se da će žreb baciti Nadala u Marejev deo, inače će biti tesno.
Jean-Luc Picard Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Marej je igrač koji se ne može tući do nogu, ponekad se mora izgubiti. Sve dok se ti porazi ne dešavaju na slemovima, nemam problem. Ovo sve je bilo nebitno u poređenju s onim što sledi. Mnogo će zavisiti i od žreba.
April Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Meni lično deluje da postoji nekakav led između Bekera i Vajde, i to još od prošlog RG, kad je Novak valjda odigrao finale previše defanzivno za Borisov ukus.
bradilko Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 defanzivno jer je umoran,iscrpljen,kenjkav i svadljiv ovde kao da njole se sprda sa protivnicima. sprda se djavola! igra maximal najgora mu je sljaka i tamo su najvise moguca iznenadjenja jebo govnavi rim!!
karambol Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 ma daj bre freak pa pogledaj novakovu negativnu statistiku marej je dobar i niko ne kaze da nije ali novak je danas bio dosta ispod svog standarda ed ipak su danas igrali broj 1 i broj 2 u takvom mecu se mora i misliti a novak je u dosta poena odigrao bez mozga, takoreci na autopilotu protiv mareja i jos u finalu tako jednostavno ne može +1Posebno za mozak. Ako hoće sebi da produži nepobedivost mora mnooogo agresivnije da igra.
duda Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 +1 Posebno za mozak. Ako hoće sebi da produži nepobedivost mora mnooogo agresivnije da igra. pa u tome i jeste kečagresivno a da bude uspesno se moze igrati samo u vrhunskoj formi i sa vrhunskim fokusom grinderaj moze i na autopilotu odnosno novak to moze dosta dobro e sad , za velike meceve to nije dovoljno naravno
karambol Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Ako je namerno obarao formu izuzetno dobro je uspeo u tome
duda Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Ako je namerno obarao formu izuzetno dobro je uspeo u tome pa u pravu si, nije ovo njegova vrhunska forma, zato i ovolika mučenja e sad, zašto se to dešava baš sad, zar njegov štab ne zna šta radi, nisam pametna kakogod, nisam optimista za pariz a opet, 2011 je sve čistio pred sobom i onda federer nikad se ne zna, mora ponešto i da se posloži samo moram ovo da prokomentarišem Wawa, Federer, Nishikori vrebaju iza coska... bice zajebato :) freakns, nadam se da si bio neozbiljan
iDemo Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 freakns, nadam se da si bio neozbiljan I ja sam to tako shvatio. GOAT je osvojio sta je osvojio - i to je to... Sto se 4 velika tice.
Recommended Posts