Čutura Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 jbt, stvarno. cudi me da o tome vec ne bruji na socmrezama, mozda ga je ispostovao kasnije
Malvo Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Jebote al ga volu u Romi :o Sent from my SM-N910C Naciji koja je dala 1 Robertu Vinci i 1 Saru Erani nije tesko da navija za Noloa.
April Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Kakav mec! :) Kako smešno sa ove distance izgleda dva seta protiv Nadala... a siroti Rafa misli da je bio blizu
keitel Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Treba reći da je Nišikori odigrao na nivou na kome je bio u prvoj polovini 2014-te, kada se činilo da je on sledeći no 1. Gdje je bio u poslednje dvije godine, samo on zna.
Arkadija Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 na twiteru nema nista o tome, znaci nije istina možda je većina tviteraša pratila ono kič muzičko takmičenje, pa nisu videli momenat kada se Novak samo okrenuo ka publici.
Đipalo Junuz Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) Iz ovog ugla se vidi da je iskulirao sudiju: Edited May 15, 2016 by Đipalo Junuz
duda Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 (edited) ma oko toga se previše frke pravi, možda je prosto zaboravio a možda se rukovao sa njim kasnije, kakve ima veze na stranu to, nego iz svetla rg, mislim da novaku ovakvo akanje u rimu nije trebalo još ko zna šta će biti danas,ali mislim da je nemoguće da se on regeneriše fizički, a pre svega mentalno naravno, makitm nije teniser koji se neće ništa pitati kakogod, ako danas dobije finale, onda je vanzemaljac, istovremeno, mislim da mu se smanjuju šanse za rg ed. slovce Edited May 15, 2016 by dùda
Jean-Luc Picard Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Još Makiju danas rođendan....stekli su se svi uslovi za jedno lepo statiranje u finalu.
Max Morlock Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Ne može Djoker nikad toliko da izgubi koliko Maki može da pobedi sam sebe :D Sent from my SM-N910C
Mil@n Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 I meni je zebnja veća od nade, al glupo je kada je sve ovo prošao u poslednja dva meča i toliko se potrošio, a da ne osvoji. Kontam da je i sam svestan toga, te se nadam da je to dovoljno. :D
karambol Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Čudna je on cvećka, ovakvi mečevi prave od njega monstruma. Ono što me brine je povratak u defanzivni mod, uvek prepušta protivniku inicijativu, gotovo kompletna šljaka mu je takva. I da već jednom izbaci kombinaciju drop šot - lob, mislim da ga je to delimično koštalotitule na RG prošle godine
Muwan Posted May 15, 2016 Posted May 15, 2016 Duda baca bolji jinx od Prslina na fantasy topicima, respect.
Recommended Posts