May 14, 20168 yr nisam to video, stvarno je bansa ako se nije rukovao sa muhamedom Ni ja to ne videh, ali ako je istina, lako je objasniti fenomenom "aura na prisutni tatko mu" (nespojivo je sa Novakom, pa da prišijemo najbližem negativcu:)
May 14, 20168 yr Ni ja to ne videh, ali ako je istina, lako je objasniti fenomenom "aura na prisutni tatko mu" (nespojivo je sa Novakom, pa da prišijemo najbližem negativcu:) treba da se zahvali muhamedu koji je primetio da mu je pukla žica na reketu, djoker to nije video i servirao bi tako i povećao šanse japanca, koji bi trebao da se duri na sudiju pre nego djoker
May 14, 20168 yr Nikakva, zvekno se reketom u zglob Hvala :) Nisam gledala, samo sam vas sad iščitala, uplašila sam se da je nešto ozbiljno :)
May 14, 20168 yr treba da se zahvali muhamedu koji je primetio da mu je pukla žica na reketu, djoker to nije video i servirao bi tako i povećao šanse japanca, koji bi trebao da se duri na sudiju pre nego djoker Pa japanac je i na to popizdeo
May 14, 20168 yr Lajani postupio po pravilima. U toj situaciji mora upozoriti igrača, bar Viško rekao da pravila tako nalažu.