Mil@n Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Zeza ga ono što sam uvek govorio, jednostavno ga smara da igra sa jednim te istim likova koje zna da može da pobedi sa pola snage... Nema motivaciju, jednostavno. Ili je ima manje. Protiv Rafe će je sigurno imati te prognoziram 64 64.
Jean-Luc Picard Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 6-14 na šljaci...hm...zanimljivo, možda bi se do kraja njihovih karijera moglo poganjati da se i to ispegla :D
duda Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 6-14 na šljaci...hm...zanimljivo, možda bi se do kraja njihovih karijera moglo poganjati da se i to ispegla :D ajde, nećemo sad da preterujemo :D ja isto mislim da će raficu komotnije da pobedi nego belučija
iDemo Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 oko 15:30 znaci mogu da pratim (tnx to ppp??) i da opet legnem na vreme... banja.
Timmy Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Nece Novak pre 4, a mozda i kasnije ako se oduze dva prethodna meca. Takodje ocekujem plitak potok, 6-7 gemova uzima Rafa.
Milogled Bluff Posted May 13, 2016 Posted May 13, 2016 U svakom slucaju se zavrsava do CSKA - Lokomotiva
Timmy Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Nema Novak veze sa Monakom. Ceka Muguruzu i Mareja, a Marej nece pre 14.10
Timmy Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 A nesto razmisljam. Ovaj susret dva najbolja sljakasa vec u 1/4 finalu pokazuje da onaj sistem obracuna bodova na W itekako ima smisla (mada su i oni cini mi se pre 15tak godina menjali racunicu i ublazili tu razliku koja se pravi). Malo je glupo posmatrati ceo tur kad se odredjuju nosioci za 1 turnir. Podloge su razlicte i cine ovaj sport poprilicno drugacijim u zavisnosti od podloge. Pa da je sistem takav da se na poene iz cele godine dodaju i poeni osvojeni na sljaci, Nadal bi sigurno bio medju 4 (u ekstremnoj situaciji i na drugom mestu) nosioca i ne bi se ovakav duel mogao desiti toliko rano.
Timmy Posted May 13, 2016 Author Posted May 13, 2016 Velika borba Muguruze i Bascinski. Ima dobrih poena.
Recommended Posts