Cash Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Debakl Ane u 3.setu. Bravo Nigele upropastio si 1 veliki talenat.
karambol Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Debakl Ane u 3.setu. Bravo Nigele upropastio si 1 veliki talenat. Upropastio je bar još jedan, čim je ćerku uvalio Endiju
keitel Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Đoković je rešio da još jednom izgubi u prvom kolu. Ovaj put je odabrao da ga pobedi gotovo anonimni Stefan Rober. Dobar je Rober, u svom piku izuzetno dopadljiv igrač. Sjećam se da je jedne godine isprašio Berdiha na Rolan Garosu. Izgleda da Kirjos baš ima Raonićev broj.
April Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Hm...Beluči. Kapiram da će igrati kao da mu je poslednje u životu. Bio nekada veliki talenat, voli šljaku. Mislim da je bolje otići negde u prirodu nego kidati živce.
Zli Gli Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Ovakav niz dobrih servis kao sto je sad imala Keys protiv Kvitove nisam nikad u zivotu video, par gemova sa po par asova i servis vinera, i sve neki ludacki jaki i precizni servisi. Osim toga, bilo je par muskih razmena, pravi atomski tenis, naravno uz mnogo gresaka ali kad je snaga udaraca u pitanju ne moze (mnogo) bolje od ovoga.
Jean-Luc Picard Posted May 11, 2016 Posted May 11, 2016 Medison igra tako uvek. Dobro, to za servis je novost, ali ovo za udarce je karakteristika.
Zli Gli Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 (edited) Znam, gledao sam je milion puta, samo sto je do sinoc mnogo cesce onako glupavo zenski masila nego pogadjala a ovaj put obrnuto. Jedan gem je cak uzela sa 4 asa, ili 3 asa i servis viner, to nisam nikad video osim mozda kod Serene. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk Edited May 12, 2016 by Zli Gli
Malvo Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Ali zene su juce definitivno tankovale, sve nositeljke pogubile meceve. Dobro, mozda je Ana posteno izgubila. Bas me zanima kako ce Tim danas da izgleda protiv Rodje. Verujem da ce mu uzeti jedan set, ali i opet pokazati nezrelost za vise.
aram Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 ko da je to nesto novo, pogledaj par prethodnih turnira... i nije to tankovanje, jednostavno je takva situacija - serena, deset mesta prazno, pa onda njih pedesetak gde svaka moze svaku da dobije.
Cash Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Vika je juce tankovala 100 %,a ti Malvo nemoj reči i da je Lucie tankovala.
Malvo Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Nije ni ona. Ali makar Azarenka, Simona i Kerber dobijaju ovakve protivnice bez vecih muka, a juce ispale sve tri. Ne bi me cudilo da je beloruska divljakusa osim zbog odmora tankovala i da ne bi isla na Serenu u polufinalu pred RG. Ako neka od ovih koje su se prijavile za Strazbur i Nirnberg ode daleko u Rimu, tankovace i ta sledece nedelje, to je manjkavost turnira pred grend slemove. Kerber je imala otvoren zreb do finala, za nju mi je cudno, ali moguce da je prednost dala osvajanju Nirnberga kod kuce i bustovanju samopouzdanja - bolje prvi u Nirnbergu nego izbambusan od Serene u Rimu. Mada bi i u tom slucaju bacila 300 poena niz vodu... Ja ovo zbog nas kockara, da sve imamo u vidu -_-
Jean-Luc Picard Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 pametan kockar izbegava da igra ženski tenis.
theanswer Posted May 12, 2016 Posted May 12, 2016 Ali šta igrati kad si kockarski zavisnik i od live-a možeš da odigraš vijetnamsku drugu ligu u fudbalu i wta u Rimu? I onda odigraš na Bačinski da uzima set i ona povede 3:0 a ti i dalje znaš da će da se desi preokret i onda se naravno desi preokret.
Recommended Posts