Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Debakl Ane u 3.setu.

Bravo Nigele upropastio si 1 veliki talenat.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Debakl Ane u 3.setu.

Bravo Nigele upropastio si 1 veliki talenat.

Upropastio je bar još jedan, čim je ćerku uvalio Endiju
Posted

Ana je valjda igrala na terenu bez kamera?

Posted

Đoković je rešio da još jednom izgubi u prvom kolu. Ovaj put je odabrao da ga pobedi gotovo anonimni Stefan Rober. 

Dobar je Rober, u svom piku izuzetno dopadljiv igrač. Sjećam se da je jedne godine isprašio Berdiha na Rolan Garosu.

Izgleda da Kirjos baš ima Raonićev broj.

Posted

Hm...Beluči. Kapiram da će igrati kao da mu je poslednje u životu. 

Bio nekada veliki talenat, voli šljaku. Mislim da je bolje otići negde u prirodu nego kidati živce.

Posted

Ovakav niz dobrih servis kao sto je sad imala Keys protiv Kvitove nisam nikad u zivotu video, par gemova sa po par asova i servis vinera, i sve neki ludacki jaki i precizni servisi. Osim toga, bilo je par muskih razmena, pravi atomski tenis, naravno uz mnogo gresaka ali kad je snaga udaraca u pitanju ne moze (mnogo) bolje od ovoga.

Posted

Medison igra tako uvek. Dobro, to za servis je novost, ali ovo za udarce je karakteristika.

Posted (edited)

Znam, gledao sam je milion puta, samo sto je do sinoc mnogo cesce onako glupavo zenski masila nego pogadjala a ovaj put obrnuto. Jedan gem je cak uzela sa 4 asa, ili 3 asa i servis viner, to nisam nikad video osim mozda kod Serene.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Edited by Zli Gli
Posted

Ali zene su juce definitivno tankovale, sve nositeljke pogubile meceve. Dobro, mozda je Ana posteno izgubila. Bas me zanima kako ce Tim danas da izgleda protiv Rodje. Verujem da ce mu uzeti jedan set, ali i opet pokazati nezrelost za vise.

Posted

ko da je to nesto novo, pogledaj par prethodnih turnira... i nije to tankovanje, jednostavno je takva situacija - serena, deset mesta prazno, pa onda njih pedesetak gde svaka moze svaku da dobije.

Posted

Vika je juce tankovala 100 %,a ti Malvo nemoj reči i da je Lucie tankovala.

Posted

Nije ni ona. Ali makar Azarenka, Simona i Kerber dobijaju ovakve protivnice bez vecih muka, a juce ispale sve tri.

Ne bi me cudilo da je beloruska divljakusa osim zbog odmora tankovala i da ne bi isla na Serenu u polufinalu pred RG. Ako neka od ovih koje su se prijavile za Strazbur i Nirnberg ode daleko u Rimu, tankovace i ta sledece nedelje, to je manjkavost turnira pred grend slemove. Kerber je imala otvoren zreb do finala, za nju mi je cudno, ali moguce da je prednost dala osvajanju Nirnberga kod kuce i bustovanju samopouzdanja - bolje prvi u Nirnbergu nego izbambusan od Serene u Rimu. Mada bi i u tom slucaju bacila 300 poena niz vodu...

Ja ovo zbog nas kockara, da sve imamo u vidu -_-

Posted

pametan kockar izbegava da igra ženski tenis. 

Posted

Ali šta igrati kad si kockarski zavisnik i od live-a možeš da odigraš vijetnamsku drugu ligu u fudbalu i wta u Rimu? I onda odigraš na Bačinski da uzima set i ona povede 3:0 a ti i dalje znaš da će da se desi preokret i onda se naravno desi preokret.