Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted (edited)

,

Edited by Čutura
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Šala komika... :isuse:

Sent from my SM-N910C

Posted

Uh kakav žreb u Rimu. Monfis, Rafa pa Fed. Teže nije moglo. Sad bih potpisao poraz u osmini od Monfisa, pa nek se ostali krljaju do kraja.

Posted

Moguće. Drže ga zbog prodaje karata.

Posted (edited)

Da pomenem da je i Marko Tepavac ušao u finale čelindžera u Uzbekistanu (sutra u finalu protiv Dudija Sele) i čak i ako izgubi biće oko dvestotog mesta na listi, pa će moći da igra kvalifikacije za gren slemove.

Gledam ga sad na preskok i mogu samo da kazem da ovim riternom i uopste govorom tela dalje od celendzera nece odmaci. Nije tenis jedan atraktivan viner u tri poena.

Edited by Malvo
Posted

Evo, zivnuo je malo i osvojio drugi set. Ima solidan arsenal za prelazak na 250 turnire, ali mora mnogo sta da popravi - ritern, defanzivu, gradjenje poena, fizikalije (niti je dovoljno robustan niti dovoljno pokretan)... Prvi put ga gledam i izgleda kao jeftinija verzija Krajinovica, a ni on se nesto ne proslavlja.

Posted

Tepavac tapka u mestu vec duze vreme, ovo ovde je prilicno ozbiljan turnir i cudi me kako je dogurao do finala. Recimo, najbolji mec je odigrao protiv Kacanova koji je za dve klase bolji igrac, a i ostali koje je izbacio su verovatno bolje rangirani. Videcemo u narednom periodu jel ovo slucajni izlet ili se stvarno popravio.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

fed nece ni nastupiti

U 6 ima prvi trening na campo centrale, pojavio se al je tesko pretpostaviti da ce stici lako do 1/2f

Posted

Čekaj, vi ste stvarno očekivali nešto od Marka Tepavca? Pa vjerujem da ni on sam nije očekivao da će u životu osvojiti čelendžer pobjedivši Dudija Selu koji je bog u ovoj kategoriji turnira.

Posted

znaci premašio sam sebe? samo nek tako nastavi da se preskače, svaka cast.

Marej ima 4-1 u prvom protiv Rafe

Posted

Čekaj, vi ste stvarno očekivali nešto od Marka Tepavca? Pa vjerujem da ni on sam nije očekivao da će u životu osvojiti čelendžer pobjedivši Dudija Selu koji je bog u ovoj kategoriji turnira.

Ja ocekujem samo da i dalje donosi sitnu lovu u kladionici povremeno, posto nekako uvek igram na njega kad ga vidim u lajv ponudi :D Da nema kladjenja, ne bih znao ni da postoji a ovako ga pratim vec par godina onako usput. Ovo je svakako veliko iznenadjenje, Sela je za njega igracina.