Timmy Posted May 6, 2016 Author Posted May 6, 2016 Uh kakav žreb u Rimu. Monfis, Rafa pa Fed. Teže nije moglo. Sad bih potpisao poraz u osmini od Monfisa, pa nek se ostali krljaju do kraja.
Malvo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 (edited) Da pomenem da je i Marko Tepavac ušao u finale čelindžera u Uzbekistanu (sutra u finalu protiv Dudija Sele) i čak i ako izgubi biće oko dvestotog mesta na listi, pa će moći da igra kvalifikacije za gren slemove. Gledam ga sad na preskok i mogu samo da kazem da ovim riternom i uopste govorom tela dalje od celendzera nece odmaci. Nije tenis jedan atraktivan viner u tri poena. Edited May 7, 2016 by Malvo
Malvo Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Evo, zivnuo je malo i osvojio drugi set. Ima solidan arsenal za prelazak na 250 turnire, ali mora mnogo sta da popravi - ritern, defanzivu, gradjenje poena, fizikalije (niti je dovoljno robustan niti dovoljno pokretan)... Prvi put ga gledam i izgleda kao jeftinija verzija Krajinovica, a ni on se nesto ne proslavlja.
Zli Gli Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Tepavac tapka u mestu vec duze vreme, ovo ovde je prilicno ozbiljan turnir i cudi me kako je dogurao do finala. Recimo, najbolji mec je odigrao protiv Kacanova koji je za dve klase bolji igrac, a i ostali koje je izbacio su verovatno bolje rangirani. Videcemo u narednom periodu jel ovo slucajni izlet ili se stvarno popravio. Sent from my ALE-L21 using Tapatalk
mlatko Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 fed nece ni nastupiti U 6 ima prvi trening na campo centrale, pojavio se al je tesko pretpostaviti da ce stici lako do 1/2f
keitel Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Čekaj, vi ste stvarno očekivali nešto od Marka Tepavca? Pa vjerujem da ni on sam nije očekivao da će u životu osvojiti čelendžer pobjedivši Dudija Selu koji je bog u ovoj kategoriji turnira.
mlatko Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 znaci premašio sam sebe? samo nek tako nastavi da se preskače, svaka cast. Marej ima 4-1 u prvom protiv Rafe
Zli Gli Posted May 7, 2016 Posted May 7, 2016 Čekaj, vi ste stvarno očekivali nešto od Marka Tepavca? Pa vjerujem da ni on sam nije očekivao da će u životu osvojiti čelendžer pobjedivši Dudija Selu koji je bog u ovoj kategoriji turnira. Ja ocekujem samo da i dalje donosi sitnu lovu u kladionici povremeno, posto nekako uvek igram na njega kad ga vidim u lajv ponudi :D Da nema kladjenja, ne bih znao ni da postoji a ovako ga pratim vec par godina onako usput. Ovo je svakako veliko iznenadjenje, Sela je za njega igracina.
Recommended Posts