Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

na koga ide u sledecem kolu?

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Može i na Braću Brajan pojačane Marejem i Nadalom, s ovakvom igrom mu je svejedno....ali kad već pitaš ide na pobednika Tsonga-Đetić Kanađanin. 

Posted

FAP---Žaba

:lolol:[emoji106]

Sent from my SM-N910C

Posted (edited)

Al' nahvalise Novaka na spanskoj TV Teledeporte. Osvojio ih maksimalno, ceo intervju bio na spanskom, alal vera.  

Edited by Majo
Posted

Sviđa mi se ova madridska šljaka. Loptice odskaču lete ko blesave a ne ko na onoj smorenoj MC šljaci...

Sent from my SM-N910C

Posted

Ovaj Kuevas da je normalan u glavi bio bi zajeban ko kratko cebe (bar na sljaci), samo da ima trunku nekog sportskog zara u sebi. Ovako, covek izgleda uvek kao da su mu upravo pobili celu porodicu, smoren maksimalno, nema radovanja koje bi malo psihicki uticalo i na protivnike.. Steta bas, mogao je makar australijskog sabana da izbaci, ako nista.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted (edited)

Ma nek jede govna, juce mi s njim poceo nestanak svih para s racuna, a imao sam ih prilicno. Poceo bez ikakvog razloga da bije u aut i mrezu, a kad ne rizikuje, onda odluci da posalje laznom Grku na forhend za cist viner. Potpuno nakaradan gejmplen - protiv Kirjosa gadjas linije i saljes mu lagane lopte na forhend. I tacno se videlo da se usro, svoj servis je izgubio tako sto je forsirao kratku pauzu izmedju poena, neuroticno do bola.

A Kirjos se juce prilicno dobro kretao, izvlacio neke lopte koje ni sljakastiji™ igraci ne bi stizali.

Jadan Raonic, opet ce Djolo da ga ugazi.

Ko nije ispratio, zenska polufinala su: Cibulkova-Kiriko i Halep-Stosur. Super sto ce jedna iz prvog para proci, super su obe bile tokom turnira. Guzata se triput vracala posle gubitka prvog seta, a ova mala Amerikanka super igra, juce je mec nje i Gavrilove bio sjajan, obe trcale i lupale mnogo vinera. Mozda ce jedna od njih dve imati i sansu da osvoji, valjda nece samo ona dosadna Stosur.

Edited by Malvo
Posted

Ma Halep če to rutinski osvojiti. Rim če uzeti Lucie, a Pariz uzima mala Belinda i svi zadovoljni :)

Posted

Kakva je neopisiva vulvetina Nisikori, ima 5-3 u TB i dozvoli da mu lazni Grk dvaput oduzme servis za 8-6. Ja razumem da se ukenja protiv Djokovica ili Nadala, ali Kirjos na sljaci jbt

Posted

Pa kad onda nije iskoristio onaj poklon u vidu jednog Cilica u finalu Grend slema nego se epski raspao, ne znam cemu cudjenje. Covek nema taj sampionski mentalitet, dzabe sto je odlican igrac.

Sent from my ALE-L21 using Tapatalk

Posted

ko prenosi novaka od domacih televizija?

Posted (edited)

Cekam u ladovini (...) da pocne edit* :) Krajinovic u polufinalu Chalengera protiv prvog nosioca Veselog. Ako pobedi ide na engleza Edmunda

Edited by mlatko