Marvin (Paranoid Android) Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 To mu je ime , tj. Štepanek, zvani Lepi. Inače, ima jedno 35-36 godina, i ja sam šokirana što ga vidim da igra singl meč, jer se sada prešaltovao na dubl. Ma znam, nego kako je divljački krenuo, pomislio sam da su vanzemaljci ostavili njegovog klona. Mari nije mogao da se sastavi prva 4 gema.
Musky Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Ma znam, nego kako je divljački krenuo, pomislio sam da su vanzemaljci ostavili njegovog klona. Mari nije mogao da se sastavi prva 4 gema. tako je krenuo protiv Novaka u Dejvis kupu... navatao prvih 7-8 na mreži uz eksplozivno kretanje i egzekuciju...za zabezeknutost popriličnu. ali dva-tri ozbiljna pasinga i par lobova su ga ubrzo vratila na osnovnu. Edited May 3, 2016 by Musky
Musky Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Marej bi precrknuo da je fulao prvi. 14/17 izlasci kod Stepaneka. Edited May 3, 2016 by Musky
keitel Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Rade podsjeća na najbolje dane. Malo je poražavajuće koliko zapravo ima malo tenisera koji umiju da daju Marejevom drugom servisu tretman kakav taj udarac zaslužuje.
Max Morlock Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Jbt... ovaj Štepanek je gadan ko gnoj al u drugom setu teroriše Marija za sve pare :o Sent from my SM-N910C
Jean-Luc Picard Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Što ga je mučio mučio. Sad njega muči krštenica. Nema promil šanse u trećem.
Malvo Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 To mu je ime , tj. Štepanek, zvani Lepi. Inače, ima jedno 35-36 godina, i ja sam šokirana što ga vidim da igra singl meč, jer se sada prešaltovao na dubl. edit: 38 godina skoro. Sta mu fali, odigra prvo-drugo kolo GS-ova i Mastersa, uzme koju desetinu hiljada postojane svetske valute i onda na sportske uspehe u dubl Ali covek sa svojih 40 godina i ovom konstitucijom pegla redom na sljaci u Barseloni i sad u Madridu, svaka mu cast.
Timmy Posted May 4, 2016 Author Posted May 4, 2016 Kakvo ludilo na mecu Garsija-Cibulkova. Francuskinja dobila prvih devet gemova, onda guzata sledecih sest. U trecem igrale gem za gem, ali videlo se da ce onaj francuski mentalni midzet da zajebe pri servisu za ostanak u mecu, kako drugacije nego duplom greskom na mec poen. Priblizava se Azarenki po ogavnosti u ponasanju, na kraju nesto odguruje kameru, kurobeca se; u toku meca kao neizivljen idiot salje u aut udarce koje samo treba da plasira... Ono je na granici izmedju slucaja za psihologa i slucaja za psihijatra. Šta li se tebi dešava pa da moraš ovoliko da vređaš sve redom :(
Malvo Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Samo zelim da kazem da mislim da muskarci i zene ne treba da budu jednako placeni
Malvo Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Kad smo kod vredjanja i nekulture, kako su se Vavrinka i Kirjos ponasali pre pocetka?
Mil@n Posted May 4, 2016 Posted May 4, 2016 Vidis da mozes to i na kulturan nacin. Kulturno kao kad ti kažeš crnom roku da je retard?
Recommended Posts