Arkadija Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 U dva dana mastersa u Madridu, videla sam toliko katastrofalnih grešaka linijskih sudija, koliko nisam na svim turnirima na šljaci ove godine.
Max Morlock Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Ha, upravo si gledala Kuznjecov - Nadal, a? :D Sent from my SM-N910C Edited May 3, 2016 by Max Morlock
Arkadija Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ma nije samo ovo. Juče je jedan linijski amater direktno uticao na ishod meča Gaske- Karbaljes. Posle je publika zviždala sudijama i Gaskeu, ni krivom ni dužnom,, ja ne videh tako nešto na tenisu.
Max Morlock Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Sad mi je žestoko zasmetalo to što je linijski zvao aut tek pošto je Nadal poslao loptu u mrežu. Lepo se vidi i čuje na ponovljenom snimku... naravno, bez obzira na to, poen se ponovio iako je realno trebalo da pripadne Kuznjecovu. OK, kasnije je ovaj dobio ponovljeni poen, ali ipak... Sent from my SM-N910C Edited May 3, 2016 by Max Morlock
keitel Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Primjećujem da je Nadal na par poslednjih turnira opet uključio turbo pogon na servisu, kao i nekoliko puta do sada u karijeri kada je to bilo potrebno.
Max Morlock Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Dobar je. Jako dobar... sad da li dovoljno dobar i za prvog riternera, guess we'll see... Sent from my SM-N910C
Čutura Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 https://twitter.com/carole_bouchard/status/727518949450113025
Malvo Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Kakvo ludilo na mecu Garsija-Cibulkova. Francuskinja dobila prvih devet gemova, onda guzata sledecih sest. U trecem igrale gem za gem, ali videlo se da ce onaj francuski mentalni midzet da zajebe pri servisu za ostanak u mecu, kako drugacije nego duplom greskom na mec poen. Priblizava se Azarenki po ogavnosti u ponasanju, na kraju nesto odguruje kameru, kurobeca se; u toku meca kao neizivljen idiot salje u aut udarce koje samo treba da plasira... Ono je na granici izmedju slucaja za psihologa i slucaja za psihijatra. Edited May 3, 2016 by Malvo
Jean-Luc Picard Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Sa više entuzijazma i energije ću ja sutra ujutro krenuti u kancelariju nakon pet dana pauze nego što je Endi izašao na teren u Madridu.
Marvin (Paranoid Android) Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Ko je ovaj što igra sa Marijem i zašto se potpisuje kao "Stepanek"?
Arkadija Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 (edited) Ko je ovaj što igra sa Marijem i zašto se potpisuje kao "Stepanek"? To mu je ime , tj. Štepanek, zvani Lepi. Inače, ima jedno 35-36 godina, i ja sam šokirana što ga vidim da igra singl meč, jer se sada prešaltovao na dubl. edit: 38 godina skoro. Edited May 3, 2016 by Arkadija
Recommended Posts