Arkadija Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Ne razumem Anu. Ako joj se ne igra tenis, što lepo ne prestane, uda se, rodi 2 dece, otvori školu tenisa ili šta god. Ovako se samo blamira i to žestoko.
Max Morlock Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Pa kapnu neke parice za prvo - drugo kolo, što bi se toga odricala dok još može da bude pozvana... Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Nemoguće je da na tome može da zaradi. Koliko vredi prvo kolo na ovom turniru? A gde su troškovi puta, smeštaja, trenera , fiziozerapeuta i sl.
Max Morlock Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Sponzori? Ne znam... sigurno ima neke računice da igra makar i ovako kako igra... Sent from my SM-N910C
Arkadija Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Misliš da je Adidas tera da se pojavljuje na turnirima?
Max Morlock Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Ne znam, kažem... ne mislim da je baš tera al možda ugovorom mora da prošeta opremu na određenom broju turnira... :) Sent from my SM-N910C
Zizou Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 (edited) http://www.huffingtonpost.com/moneytips/top-seven-highestpaid-fem_b_8064706.html Bez brige, skoro cetiri puta vise od sponzora nego od turnira. Sta bi tek bilo da zna da baci lopticu na servisu. Negde sam procitao da ima dozivotni ugovor sa Adidasom i da su iznosi u skladu sa plasmanom na WTA listi ili tako nesto. Edited May 2, 2016 by Zinedine Zidane
keitel Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 http://www.huffingtonpost.com/moneytips/top-seven-highestpaid-fem_b_8064706.html Bez brige, skoro cetiri puta vise od sponzora nego od turnira. Sta bi tek bilo da zna da baci lopticu na servisu. Negde sam procitao da ima dozivotni ugovor sa Adidasom i da su iznosi u skladu sa plasmanom na WTA listi ili tako nesto. Interesantno, ja sam skoro na forumu čitao da je njena popularnost ista u Srbiji i u inostranstvu.
Max Morlock Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Jebiga, puče Muguruza od rumunjanke... :( Sent from my SM-N910C
Garnirung Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Imala je ugovor na 10 godina sa Yonexom, mislim da je potpisala sa 19, moguće da je i to jedan od razloga.
Jean-Luc Picard Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Mojih pet centi... Ne mora se baš sve gledati kroz cost/benefit prizmu. Mislim da to često u slučaju vrhunskog sportiste nije preovlađujuće. Prestati aktivno igrati sport kojim se baviš maltene ceo život je teška odluka koja implicira potpunu promenu načina života, mnogi jednostavno na to nisu spremni, odnosno taj trenutak odgađaju maksimalno koliko mogu. Sistem trening, putovanje, hotel, trening, meč/utakmica, trening, putovanje, hotel, slikanje za televiziju/novine, meč/utakmica ... i tako nekih deset do deset i po meseci u godini i tako nekih dvadesetak godina, stvara od njih robove navike. Iznenadni prelazak na "joooj šta sad da radim" nije baš jednostavan i nije im se lako odlučiti na tako nešto. Mislim da koliko se zarađuje i koliko se troši ima ponajmanje veze s tim, vrlo čestim, produžavanjima karijere više nego što bi trebalo. Mislim ono...niko me ne može ubediti da se Džordan vraćao onoliko puta zato što mu je trebala lova. Što se tiče Federera...povreda leđa malo sutra. Video dedica kakav mu je žreba pa se elegantno izvukao.
Mil@n Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Mislim da koliko se zarađuje i koliko se troši ima ponajmanje veze s tim, vrlo čestim, produžavanjima karijere više nego što bi trebalo. Nisam baš siguran, dobijanje para za sponzorstva su praktično nikakve investicije i cimanja (u odnosu na benefit), dobijati milione "na lepe oči" je poprilično galantna pozicija koje se čovek ne odriče tako lako. Naravno, nema sumnje da su razlozi i oni koje si ti naveo, verovatno je istina negde između i miks raznih faktora. Samo što sam ja sklon da poverujem da pare utiču u velikoj meri. Iz prostog razloga jer su to ogromne pare a svi vole pare, to je poznato.
Max Morlock Posted May 3, 2016 Posted May 3, 2016 Delpo objasnio Thiemu šta je old skool u prvom setu :) Sent from my SM-N910C
Recommended Posts