Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Ne razumem Anu. Ako joj se ne igra tenis, što lepo ne prestane, uda se, rodi 2 dece, otvori školu tenisa ili šta god. Ovako se samo blamira i to žestoko.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Pa kapnu neke parice za prvo - drugo kolo, što bi se toga odricala dok još može da bude pozvana...

Sent from my SM-N910C

Posted

Nemoguće je da na tome može da zaradi. Koliko vredi prvo kolo na ovom turniru? A gde su troškovi puta, smeštaja, trenera , fiziozerapeuta i sl.

Posted

Sponzori? Ne znam... sigurno ima neke računice da igra makar i ovako kako igra...

Sent from my SM-N910C

Posted

Misliš da je Adidas tera da se pojavljuje na turnirima?

Posted

Ne znam, kažem... ne mislim da je baš tera al možda ugovorom mora da prošeta opremu na određenom broju turnira... :)

Sent from my SM-N910C

Posted

Džizs, sve je moguće.  :D

Posted

Jebiga, puče Muguruza od rumunjanke... :(

Sent from my SM-N910C

Posted

Imala je ugovor na 10 godina sa Yonexom, mislim da je potpisala sa 19, moguće da je i to jedan od razloga.

Posted

Mojih pet centi...

Ne mora se baš sve gledati kroz  cost/benefit prizmu. Mislim da to često u slučaju vrhunskog sportiste nije preovlađujuće. Prestati aktivno igrati sport kojim se baviš maltene ceo život je teška odluka koja implicira potpunu promenu načina života, mnogi jednostavno na to nisu spremni, odnosno taj trenutak odgađaju maksimalno koliko mogu. Sistem  trening, putovanje, hotel, trening, meč/utakmica, trening, putovanje, hotel, slikanje za televiziju/novine, meč/utakmica ... i tako nekih deset do deset i po meseci u godini i tako nekih dvadesetak godina, stvara od njih robove navike. Iznenadni prelazak na "joooj šta sad da radim" nije baš jednostavan i nije im se lako odlučiti na tako nešto. Mislim da koliko se zarađuje i koliko se troši ima ponajmanje veze s tim, vrlo čestim, produžavanjima karijere više nego što bi trebalo. 

Mislim ono...niko me ne može ubediti da se Džordan vraćao onoliko puta zato što mu je trebala lova. 

Što se tiče Federera...povreda leđa malo sutra. Video dedica kakav mu je žreba pa se elegantno izvukao. 

Posted

Mislim da koliko se zarađuje i koliko se troši ima ponajmanje veze s tim, vrlo čestim, produžavanjima karijere više nego što bi trebalo. 

Nisam baš siguran, dobijanje para za sponzorstva su praktično nikakve investicije i cimanja (u odnosu na benefit), dobijati milione "na lepe oči" je poprilično galantna pozicija koje se čovek ne odriče tako lako. 

Naravno, nema sumnje da su razlozi i oni koje si ti naveo, verovatno je istina negde između i miks raznih faktora. Samo što sam ja sklon da poverujem da pare utiču u velikoj meri. Iz prostog razloga jer su to ogromne pare a svi vole pare, to je poznato.

Posted

Delpo objasnio Thiemu šta je old skool u prvom setu :)

Sent from my SM-N910C

Posted

objašnjavanje prešlo na viši nivo u drugom setu...