Malvo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 (edited) Ringierov udarni portal je u naslov dodao i SRAMNO. Imam osecaj kao da su na zadatku da zatupljuju narod, sto vise, to bolje. Edited April 27, 2016 by Malvo
Malvo Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 http://live.robinwidget.com/livematches/free-live-video-streaming-del-potro-brown-atp-munich-tennis-307624.html Ako neko trazi
Muwan Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Mnogo me nerviraju naši mediji sa senzacionalističkim naslovima kao što je sledeći: Nadalov trener: Novak više nije toliko briljantan a kad pročitaš tekst, čovek je rekao sledeće: “Možda je izgubio malo na briljantnosti, ali to se uvek dešava tokom godine. Na kraju 2015. igrao je neverovatno, kao teniser sa ’plejstejšna’. Svaku lopticu je udarao čisto, bio je nepogrešiv, udarao je u visokom ritmu, a da pri tom nije mnogo grešio. Istina je da u Indijan Velsu i Majamiju nije bio takav, ali sve je lakše kada pobeđuješ – onda te drugi više poštuju i sa tim plusom izlaziš na teren“. Pre tog pasusa ima još dva pasusa bukvalno hvalospeva, čovek ga kuje u zvezde. A po naslovu bi neko pretpostavio da je Nadalov štab odlučio da krene u neku mind game ofanzivu protiv Đovaka. Dabogda se zadavili svakim klikom i lajkom, svi današnji tzv. mediji a srpski pogotovo.
Jean-Luc Picard Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Nadjite prenos Delpoa protiv Dastina, obavezno Alas! Očajan mi je net na poslu a komp još očajniji. Koji je razlog tog oduševljenja. Jel se Dustin Brown standardno DustinBrown-iše
Zli Gli Posted April 27, 2016 Posted April 27, 2016 Zbog njegovog autfita, ima dole neku army trenerku (posto je hladno u Minhenu, izgleda) pa je jos smesniji nego inace :D
Timmy Posted April 28, 2016 Author Posted April 28, 2016 Tipsarevic izgubio posle jos jednog maratona u 3 sata. Stari dobri Tipsa :) Bas se radujem povratku...
Zli Gli Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 (edited) Ovaj fazon na sljaci kad neki igrac zaokruzuje trag posle udarca protivnika je jedna od dziberskijih stvari u tenisu. Najjace je kad neko ide u jednu stranu a protivnik odigra udarac u sasvim drugu a lik se okrece, dolazi do linije i zaokruzuje jer ima oci na dupetu i video je jasno gde je loptica pala. Nadal je sampion u tome ali evo i meni do danas omiljeni Tiem je to uradio Dodigu par puta i ovaj je ispizdeo jako, ode covek sa terena pocetkom treceg seta. Nisam znao da je i mali Austrijanac sisica ali eto, jeste. Samo cekam kad ce neko nekog napenaliti u glavu zbog toga, cenim da ce se desiti kad tad. Edited April 29, 2016 by Zli Gli
mlatko Posted April 29, 2016 Posted April 29, 2016 naravno zavisi koliko tragova ima a pri kraju seta obicno ima devedeset na m2... na igracu je da pokaze gde je (ubedjen da je) loptica pala a glavnom sudiji da odobri ili ospori... pokazuje se njemu i protivnik nema sta da se mesa osim ako se ne pokazuje trag na protivnikovoj strani terena :D e tada se ima pravo izreketirati suparnika. ...poslato sa prinudnog...
Jean-Luc Picard Posted April 30, 2016 Posted April 30, 2016 (edited) Relativno lep žreb za Đokovića u Madridu. U drugom kolu na Almagro/Ćorić... Nadal/Murray/Federer svi u drugoj polovini. Hipotetičko 1/4 protiv Jo-a a SF protiv Nišikori/Wawrinka. Fedal moguć u 1/4 Edited April 30, 2016 by Jean-Luc Picard
Arkadija Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Treći teniser sveta Rodžer Federer povukao se sa Mastersa u Madridu zbog povrede leđa. Ništa od četvrtfinala Rođer-Rafa :( BTW, Troicki pokazuje jednu veliku nulu u meču sa Kuznjecovim. Sama sam kriva što gledam.
Musky Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 (edited) Trocki ima redak talenat, da kada se najmanje nada, totalno indisponira i smori navijača u pokušaju. Edited May 2, 2016 by Musky
Cash Posted May 2, 2016 Posted May 2, 2016 Pratim ja,ocekivani uzas. Ako pobedi razvalice je Azarenka.
Recommended Posts