Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted (edited)

Ringierov udarni portal je u naslov dodao i SRAMNO.

Imam osecaj kao da su na zadatku da zatupljuju narod, sto vise, to bolje.

Edited by Malvo
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Nadjite prenos Delpoa protiv Dastina, obavezno  :lolol:

Posted

Mnogo me nerviraju naši mediji sa senzacionalističkim naslovima kao što je sledeći: 

Nadalov trener: Novak više nije toliko briljantan

a kad pročitaš tekst, čovek je rekao sledeće:

“Možda je izgubio malo na briljantnosti, ali to se uvek dešava tokom godine. Na kraju 2015. igrao je neverovatno, kao teniser sa ’plejstejšna’. Svaku lopticu je udarao čisto, bio je nepogrešiv, udarao je u visokom ritmu, a da pri tom nije mnogo grešio. Istina je da u Indijan Velsu i Majamiju nije bio takav, ali sve je lakše kada pobeđuješ – onda te drugi više poštuju i sa tim plusom izlaziš na teren“. 

Pre tog pasusa ima još dva pasusa bukvalno hvalospeva, čovek ga kuje u zvezde. A po naslovu bi neko pretpostavio da je Nadalov štab odlučio da krene u neku mind game ofanzivu protiv Đovaka.

Dabogda se zadavili svakim klikom i lajkom, svi današnji tzv. mediji a srpski pogotovo.

Posted

Nadjite prenos Delpoa protiv Dastina, obavezno  :lolol:

Alas! Očajan mi je net na poslu a komp još očajniji. Koji je razlog tog oduševljenja. Jel se Dustin Brown standardno DustinBrown-iše 

Posted

Zbog njegovog autfita, ima dole neku army trenerku (posto je hladno u Minhenu, izgleda) pa je jos smesniji nego inace :D

Posted

Tipsarevic izgubio posle jos jednog maratona u 3 sata. Stari dobri Tipsa :) Bas se radujem povratku...

Posted (edited)

Ovaj fazon na sljaci kad neki igrac zaokruzuje trag posle udarca protivnika je jedna od dziberskijih stvari u tenisu. Najjace je kad neko ide u jednu stranu a protivnik odigra udarac u sasvim drugu a lik se okrece, dolazi do linije i zaokruzuje jer ima oci na dupetu i video je jasno gde je loptica pala. Nadal je sampion u tome ali evo i meni do danas omiljeni Tiem je to uradio Dodigu par puta i ovaj je ispizdeo jako, ode covek sa terena pocetkom treceg seta. Nisam znao da je i mali Austrijanac sisica ali eto, jeste. 

Samo cekam kad ce neko nekog napenaliti u glavu zbog toga, cenim da ce se desiti kad tad.

Edited by Zli Gli
Posted

naravno zavisi koliko tragova ima a pri kraju seta obicno ima devedeset na m2... na igracu je da pokaze gde je (ubedjen da je) loptica pala a glavnom sudiji da odobri ili ospori... pokazuje se njemu i protivnik nema sta da se mesa osim ako se ne pokazuje trag na protivnikovoj strani terena :D

e tada se ima pravo izreketirati suparnika.

...poslato sa prinudnog...

Posted (edited)

Relativno lep žreb za Đokovića u Madridu. U drugom kolu na Almagro/Ćorić... Nadal/Murray/Federer svi u drugoj polovini. Hipotetičko 1/4 protiv Jo-a a SF protiv Nišikori/Wawrinka. Fedal moguć u 1/4

Edited by Jean-Luc Picard
Posted

Treći teniser sveta Rodžer Federer povukao se sa Mastersa u Madridu zbog povrede leđa.

Ništa od četvrtfinala Rođer-Rafa :(

BTW, Troicki pokazuje jednu veliku nulu u meču sa Kuznjecovim. Sama sam kriva što gledam.

Posted (edited)

Trocki ima redak talenat, da kada se najmanje nada,

totalno indisponira i smori navijača u pokušaju.

Edited by Musky
Posted

Gleda li ko Anu? Juri zaostatak za nekom levom.

Posted

Pratim ja,ocekivani uzas. Ako pobedi razvalice je Azarenka.