April 15, 20169 yr hvala Arkadija ovo je neki rolerkoster izgleda, ko zna šta će tu dispadne na kraju
April 15, 20169 yr Author Ja sporadicno bacim pogled, nije nesto tenis, grese, brejkovi... svi nesto kilavi
April 15, 20169 yr Courtesy of Eqvita food... Sent from my SM-N910C Edited April 15, 20169 yr by Max Morlock
April 15, 20169 yr Pobedi Conga. Manje je grešio i imao je više sigurnosti na samom kraju. Rođer ni ove godine nije osvoji MC, pa mu se šanse da to ikada osvoji drastično smanjuju. Edited April 15, 20169 yr by Arkadija
April 15, 20169 yr conga spasio tenis ^_^ - ovo što je olderer odigrao je super za nekoga ko je imao 2,5 mesečnu pauzu, to što je ta pauza bila uslovljena operacijom kolena koja obično izbaci sportiste iz stroja na duplo duže vreme je potvrda da je švajcarska medicina die beste
April 15, 20169 yr Author Ja sam ocekivao da on i ranije ispadne, em pauza i povreda, em ovde ni u top formi nije bio dobar... Za njega je ovo dobar turnir. Iako on sigurno ne misli tako, Pogotovu posle ispadanja Novaka :)