teacher Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Jao ljudi...Evo ja sam fan Novaka Đokovića, pa ću prvi reći da je njegova priča kako je izbacivanje glutena iz ishrane zaslužno za njegovu eksploziju 2011. jedna smešna bajka. Dečko nešto koristi. Isto kao što Federer nešto koristi. Isto kao što Nadal nešto koristi. Isto kao što Marej nešto koristi. Isto kao što je Maša nešto koristila. Svi oni nešto koriste, ali naglasak je da to što koriste nije na spisku zabranjenih supstanci. zaustavi se ovde i nemoj dalje.
Prokleto Djubre Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Jao ljudi...Evo ja sam fan Novaka Đokovića, pa ću prvi reći da je njegova priča kako je izbacivanje glutena iz ishrane zaslužno za njegovu eksploziju 2011. jedna smešna bajka. Dečko nešto koristi. Isto kao što Federer nešto koristi. Isto kao što Nadal nešto koristi. Isto kao što Marej nešto koristi. Isto kao što je Maša nešto koristila. Svi oni nešto koriste, ali naglasak je da to što koriste nije na spisku zabranjenih supstanci. Kad popijes kafu ujutro i ti "nesto" koristis. Kofein moze pomoci na mnogo nacina u procesu treninga. Od toga do sofisticiranih stvari ima mnogo da se predje, ali linija koja se povlaci je spisak zabranjenih supstanci Svetske antidoping komisije + ako ima za odredjeni sport ili federaciju nesto specificno zabranjeno. Tako da reci da "se nesto koristi" apsolutno nema nikakvo znacenje.
Time Crisis Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Rec doping oznacava nedozvoljenu supstancu, sve sto nije zabranjeno je dozvoljeno, a ova kokretna supstanca nije bila zabranjena do 1.1.2016. Problem je što su neki koristili i posle 1.1.2016, ali dobro, da ne dužimo, koga zanima može i sam da se obavesti.
Timmy Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 (edited) Al je lud Paire :D jel on uvek ovako? edit: i zasra. 5:5 Edited April 14, 2016 by Timmy
Jean-Luc Picard Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 zaustavi se ovde i nemoj dalje. Ok....thanks za upozorenje.
Prokleto Djubre Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Problem je što su neki koristili i posle 1.1.2016, ali dobro, da ne dužimo, koga zanima može i sam da se obavesti. Pa znamo, zato su ti neki i kaznjeni i to je to. Besmislen je deo u kome se poteze nekakav moral i slicno oko ovakvih stvari. Tome zaista nema mesta u konretnoj prici jer je dosta tesko za nesto reci - do prvog januara je moralno da radis ovo a od tada postaje strasan nemoral i uzasan si covek ako nastavis. Nema to veze s tim nego si prekrsio jasno pravilo i jebiga.
Timmy Posted April 14, 2016 Author Posted April 14, 2016 Dobi Raonic. Blizu bio Dzumhur, steta.. Plasim se da je i Paire propustio sansu koju je imao.
gone fishing Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 zato bi trebala da se izda lista dozvoljenih supstanci i kada se nađe nešto što nije na toj listi da se tretira kao doping a ne da kao u ovom slučaju nešto bude zabranjeno posle 10 godina, tako će sportisti uvek moći da kažu da ne mogu bez nekog leka za alergiju i tome slično i tako se pravdati - šta ćeš u vrhunskom sportu ako nisi psiho-fizički sposoban za to
Zli Gli Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Al je lud Paire :D jel on uvek ovako? edit: i zasra. 5:5 Celu karijeru, jebeni ludak Ja ne znam jel ima veca dileja od njega, mozda je jedno vreme Janovic bio konkurencija ali trenutno je ubedljivo najludji. Igrao sam prvi set na njega i prosao a kasnije stavio 200din na Mareja da uzima mec na 3:0 za Pera u drugom, uz dva brejka. Kvota 10.88, evo dve mec lopte za Mareja :D I dupla za kraj, Bog :0.6: Edited April 14, 2016 by Zli Gli
Time Crisis Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 Pa znamo, zato su ti neki i kaznjeni i to je to. Besmislen je deo u kome se poteze nekakav moral i slicno oko ovakvih stvari. Tome zaista nema mesta u konretnoj prici jer je dosta tesko za nesto reci - do prvog januara je moralno da radis ovo a od tada postaje strasan nemoral i uzasan si covek ako nastavis. Nema to veze s tim nego si prekrsio jasno pravilo i jebiga. Pa ne znamo još da li su kažnjeni, Šarapova je samo trenutno suspendovana, a evenutalna kazna se još uvek ne zna.
Prokleto Djubre Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 zato bi trebala da se izda lista dozvoljenih supstanci i kada se nađe nešto što nije na toj listi da se tretira kao doping a ne da kao u ovom slučaju nešto bude zabranjeno posle 10 godina, tako će sportisti uvek moći da kažu da ne mogu bez nekog leka za alergiju i tome slično i tako se pravdati - šta ćeš u vrhunskom sportu ako nisi psiho-fizički sposoban za to Sigurno da je to logicnije. Kad smo vec tu, mogli bismo sastaviti i listu dozvoljenih stvari i ovako za zivot pa da si kriminalac ako nesto sto radis nije na spisku dozvoljenih stvari.
Malvo Posted April 14, 2016 Posted April 14, 2016 (edited) Tim se mnogo zajebava, morace da popravi mentalni fokus. Dvaput ima po tri brejk lopte i oba puta se samoubije. Prvi put se izvukao, ali i odmah poklonio ribrejk. Mislim da mu je iskoriscenost brejk lopti 1/10 Edited April 14, 2016 by Malvo
Recommended Posts