Time Crisis Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dajte izvor, neverovatno mi je da bi se neko toliko zajebavao sa vrhunskom karijerom zbog neke vracare. Kurir? Jak izvor. Pa i onaj Četojević je delom nadrilekar koliko se sećam, nije ovo prvi put.
Arkadija Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 (edited) Kurir? Jak izvor. Vi raspravljate o uticaju Maje Volk na današnji poraz? Kurir je prvi iskočio na guglu, od toga nije moglo da se živi u vreme Dejvis kupa. Kako ste to propustili? Bilo je ama baš svuda, mislim čak i u tv dodatku u Politici. Edited April 13, 2016 by Arkadija
čekmeže Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Nisam ništa propustio, sve ima na damama od stila, četničkom reketu i ostalim biserima deponije. Nego mi nije jasno kako se posle poraza odmah krenulo sa spaljivanjem veštice Maje. Sipala mu otrov u flašicu?
Muwan Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Nema šanse da je prestao da jede meso. To jedino ako mu je neko preko noći kompletno isprao mozak u šta ipak ne verujem.
Ros Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 zar se nisu neki hrvatski mediji sprdali sa novakom kako u centru svetske kuhinje, u parizu, on ide na cevape?
mire Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 zar se nisu neki hrvatski mediji sprdali sa novakom kako u centru svetske kuhinje, u parizu, on ide na cevape?sprdala se biki s.
goofs Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Nema šanse da je prestao da jede meso. To jedino ako mu je neko preko noći kompletno isprao mozak u šta ipak ne verujem. Pa ovo. Nebitan je poraz, ali nemoguce da bi covek pravio neku tako drasticnu promenu posle najdominantnije sezone u istoriji sporta, kada nije imao bas ni trunku razloga za tako nesto. Pa i onaj Četojević je delom nadrilekar koliko se sećam, nije ovo prvi put. Poprilicno sam siguran da Cetojevic nema sliku svoje aure objavljenu na netu. Sem toga, opet se vracam, pre Cetojevica Novak je bio top3 pa je na razne nacine pokusavao da dodje do broja 1. Sad je ubedljivo broj 1, sta pokusava, da udje u kosarkasku reprezentaciju?
Jean-Luc Picard Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Možda dečku dosadno...premotao igricu na hard-u pa sad hoće da proba na impossible, odnosno hraneći se zelenom salatom, rotkvicama i sočivom.
gone fishing Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 valjda je uveren da će sa takvom ishranom ostati na vrhu do 35 godine ^_^
koksy Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 e sad kad ste rekli da je iz qrira, manje-više mi je jasno...
tsva Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 prilicno sam siguran da ce mu ovaj poraz doneti titulu u Parizu.
Time Crisis Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Poprilicno sam siguran da Cetojevic nema sliku svoje aure objavljenu na netu. Tu je negde bio: Pričao sam našem visprenom Noletu o energetskim meridijanima u telu, koji provode našu životnu energiju. Od nas samih zavisi šta će tu da teče, „prljava ili čista energija“, energija destrukcije ili energija koja nas hrani i oplemenjuje. Izbor je samo naš! Šta ste sve činili da biste pomogli Novaku? - Jedna od stvari bila je ta da smo šetali bosonogi parkom po sunčanom danu. To je jedna od najosnovnijih tehnika, ako tako mogu da je nazovem. Biti u prirodi na čistom vazduhu, koji je energija po sebi, i šetati se bosonog, to vam je kao da imate ekstra uzemljenje, pa se sva suvišna tenzija i nervoza nesmetano odstrani iz tela, a zdrava energija primi nazad. Da li ima išta zdravije nego se otvoriti za najprirodnije energije u našem okruženju?
Jozef K. Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 izvoli http://www.kurir.rs/zabava/zena/tesko-ga-nahraniti-evo-sta-maja-volk-sprema-novaku-dokovicu-a-sve-za-500-dinara-clanak-2141931 Pa dobro. Ovo je Jelenina fiksacija. Ne mogu da verujem da Novak učestvuje u ovim glupostima.
Recommended Posts