radisa Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Žena koja je umislila da se rak leči jedenjem sirovog povrća.Ajde što je ona umislila, nego na najgledanijoj privatnoj televiziji to i propagira u onim uzaludnim emisijama vikendom što idu kad pošten svet gleda neki fudbal...
Frank Pembleton Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Braate, ako si toliko poludeo da svoje zdravlje stavljaš u ruke Maji Volk onda jbga... ...shit has hit the fan...
Timmy Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao
Time Crisis Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao Ništa pametno nema da se vidi rekao bih
Max Morlock Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Izvinjavam se svima na linkovanju đubreta, staviću to u spoiler... tiče se Maje Volk. Stvar koju sam i pre neki dan imao prilike da vidim jer je neko zblanut šerovao, bez navoda šta je tačno koristila http://www.telegraf.rs/jetset/2094887-totalno-ludilo-maja-volk-objavila-sliku-svoje-aure-a-tek-da-vidite-komentare-foto
duda Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 ama gde ste to našli za novaka i maju volk, prvi put čujem nisam do sada misila da je lud, al' ako bilo šta petlja sa majom, onda mrka kapa <_<
Ros Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 konacno jedan turnir 4-cifrene kategorije koji bi mogao biti napet i neizvestan :D
Timmy Posted April 13, 2016 Author Posted April 13, 2016 Ja sam mislio da se ljudi sprdaju sa Majom Volk jer se bezrazlozno poziva na Novaka, ali izgleda da sam preskocio bitan deo :) Pogledah prvi set. Tja, sto Hamlet voli reci.
Arkadija Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 i odlukom da više ne konzumira meso, nego samo proizvode maje volk AAAA, prpustila sam detalj da ne jede više meso. Možda se danas prejeo šargarepe i onog meda sa Zelanda. Glede Maje Volk mogu samo reći da žena sere za sve pare. Ja sam pobedila rak isključivo lekovima(hemioterapijom) i operacijom. Jedino "zdravo" što sam jela je narendana cvekla u kombinaciji sa narendanom šargarepom i malo zelene salate. Ko kaže da kojekakve splačine leče rak, žestoko laže
Max Morlock Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 To iz spojlera je tačno ono što i lekari kažu. :) Sent from my SM-N910C
goofs Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dajte izvor, neverovatno mi je da bi se neko toliko zajebavao sa vrhunskom karijerom zbog neke vracare.
Arkadija Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Dajte izvor, neverovatno mi je da bi se neko toliko zajebavao sa vrhunskom karijerom zbog neke vracare. izvoli http://www.kurir.rs/zabava/zena/tesko-ga-nahraniti-evo-sta-maja-volk-sprema-novaku-dokovicu-a-sve-za-500-dinara-clanak-2141931
čekmeže Posted April 13, 2016 Posted April 13, 2016 Vi raspravljate o uticaju Maje Volk na današnji poraz?
Recommended Posts