Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Žena koja je umislila da se rak leči jedenjem sirovog povrća.

Ajde što je ona umislila, nego na najgledanijoj privatnoj televiziji to i propagira u onim uzaludnim emisijama vikendom što idu kad pošten svet gleda neki fudbal...
  • Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Braate, ako si toliko poludeo da svoje zdravlje stavljaš u ruke Maji Volk onda jbga...

...shit has hit the fan...

Posted

Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao

Posted

Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao

Ništa pametno nema da se vidi rekao bih

Posted

Ništa pametno nema da se vidi rekao bih

+1
Posted

ama gde ste to našli za novaka i maju volk, prvi put čujem

nisam do sada misila da je lud, al' ako bilo šta petlja sa majom, onda mrka kapa  <_<

Posted

konacno jedan turnir 4-cifrene kategorije koji bi mogao biti napet i neizvestan :D

Posted

Ja sam mislio da se ljudi sprdaju sa Majom Volk jer se bezrazlozno poziva na Novaka, ali izgleda da sam preskocio bitan deo :)

Pogledah prvi set. Tja, sto Hamlet voli reci.
Posted

i odlukom da više ne konzumira meso, nego samo proizvode maje volk

AAAA, prpustila sam detalj da ne jede više meso. Možda se danas prejeo šargarepe i onog meda sa Zelanda.

Glede Maje Volk

mogu samo reći da žena sere za sve pare. Ja sam pobedila rak isključivo lekovima(hemioterapijom) i operacijom. Jedino "zdravo" što sam jela je narendana cvekla u kombinaciji sa narendanom šargarepom i malo zelene salate. Ko kaže da kojekakve splačine leče rak, žestoko laže

Posted

To iz spojlera je tačno ono što i lekari kažu. :)

Sent from my SM-N910C

Posted

Dajte izvor, neverovatno mi je da bi se neko toliko zajebavao sa vrhunskom karijerom zbog neke vracare.

Posted

Vi raspravljate o uticaju Maje Volk na današnji poraz?