Jump to content

Tenis 2016.

Featured Replies

On 13. 4. 2016. at 15:19, renne said:

Žena koja je umislila da se rak leči jedenjem sirovog povrća.

Ajde što je ona umislila, nego na najgledanijoj privatnoj televiziji to i propagira u onim uzaludnim emisijama vikendom što idu kad pošten svet gleda neki fudbal...

Braate, ako si toliko poludeo da svoje zdravlje stavljaš u ruke Maji Volk onda jbga...

...shit has hit the fan...

• Author

Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao

On 13. 4. 2016. at 15:27, Timmy said:

Dal ima smisla da pogledam brzinski mec? Ili da ga i ja zaboravim... A ovo danas je odgovor na pitanje da li je Novak normalan i kako misli da odigra sva tri mastersa na sljaci. Sad sve izgleda logicnije :D Ne kazem da je izasao sa namerom da izgubi, ali sam uveren da se nije mnogo potresao

Ništa pametno nema da se vidi rekao bih

On 13. 4. 2016. at 15:31, Time Crisis said:

Ništa pametno nema da se vidi rekao bih

+1

ama gde ste to našli za novaka i maju volk, prvi put čujem

nisam do sada misila da je lud, al' ako bilo šta petlja sa majom, onda mrka kapa  <_<

konacno jedan turnir 4-cifrene kategorije koji bi mogao biti napet i neizvestan :D

• Author

Ja sam mislio da se ljudi sprdaju sa Majom Volk jer se bezrazlozno poziva na Novaka, ali izgleda da sam preskocio bitan deo :)

Pogledah prvi set. Tja, sto Hamlet voli reci.
  On 13. 4. 2016. at 14:52, renne said:

i odlukom da više ne konzumira meso, nego samo proizvode maje volk

AAAA, prpustila sam detalj da ne jede više meso. Možda se danas prejeo šargarepe i onog meda sa Zelanda.

Glede Maje Volk

Reveal hidden contents

To iz spojlera je tačno ono što i lekari kažu. :)

Sent from my SM-N910C

Dajte izvor, neverovatno mi je da bi se neko toliko zajebavao sa vrhunskom karijerom zbog neke vracare.

Kurir?

Jak izvor.

Vi raspravljate o uticaju Maje Volk na današnji poraz?