Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted (edited)

super je ovo za dalji nastavak sezone

Edited by tsva
Posted

Bi šta bi...

...shit has hit the fan...

Posted

Neka je.

Neka malo skine pritisak.

Valjda.

Posted

Rekla bih da je ovo drastičan pad forme, konbinovan sa otvaranjem ugostiteljskog objekta i ogromnom dozom kurcobolje. Sve to zajedno ne obećava bogznakako dobru sezonu na šljaci.

Posted

veseli spasio tenis i razveselio armije navijača olderera i rafaolda

Posted

Rekla bih da je ovo drastičan pad forme, konbinovan sa otvaranjem ugostiteljskog objekta i ogromnom dozom kurcobolje. Sve to zajedno ne obećava bogznakako dobru sezonu na šljaci.

i odlukom da više ne konzumira meso, nego samo proizvode maje volk

Posted

Konačna ocena sezone na šljaci dobija se 05.juna na Šatrijeu. Ako tada u ruci bude držao pehar, sezona na šljaci će biti uspešna pa makar sva tri šljakasta mastersa ispao u prvom kolu. Ako ne, onda ni 15 pobeda biciklicama na šljakastim mastersima ne mogu izvući prolaznu ocena.

Veseli odigrao mnogo dobro. Njoku je ili bolelo da se cima ili je svesno tankovao, nije ni bitno. Ne može se sezona završiti nekim skorom 95-1 ( i da taj jedan bude predaja zbog bolesti ). Tu i tamo neki meč mora da se izgubi. Što se mene tiče, odlično mesto i odličan protivnik da se izgubi. Samo nek nisu Nadal, Federer ili Marej. 

Posted

Cekaj, to sa majok volk nije zajebancija?

Posted

i odlukom da više ne konzumira meso, nego samo proizvode maje volk

ma jebala ga ona

ono što me brine je, ne znam da li mi se samo čini, kilavost udaraca, nema onih praćki, kratkih dijagonala, nijedan ravan udarac

videćemo

Posted

ma jebala ga ona

ono što me brine je, ne znam da li mi se samo čini, kilavost udaraca, nema onih praćki, kratkih dijagonala, nijedan ravan udarac

videćemo

Pa naravno da nema...za to treba jesti meso. Ne može se to postići travkama i salaticama :D 

Posted

Žena koja je umislila da se rak leči jedenjem sirovog povrća.