Jump to content
IGNORED

Tenis 2016.

Timmy

Recommended Posts

Posted

Јесте, али то није разлог да га неко мрзи.... Могу да разумијем да га Шпанци не воле. Или публика у Енглеској, другачији менталитет, млати њиховог фаворита итд... Али оволика фрустрација, од људи који су се деклеративно, издигли изнад "муља Прве Србије" над момком који је ето успио а није радикално раскрстио с Првом Србијом...

Јеби га, свјетски човјек тј. жена, би требало да се познају по ширини својих погледа, а не да се враћају у родну касабу и трачају успјешније печалбаре. Новак ко Новак, има одвала, идол је маса у Србији, много је кича испредено око њега... Ал' опет јеби га, шта је одвратно с тим да наручи ћевапе у Паризу? :)

Pa, ja i ne vidim da u njenom tekstu provejava neka mrznja prema Djokovicu, vise provejava epsko neznanje i za nju tipicno zakljucivanje stvari na osnovu nicega ili necega sto je procitala u ko zna kakvom opskurnom tabloidu pa pripisala Novaku. Ja se secam te famozne vecere i da je Novak pricao o tome kao o kuriozitetu, bilo mu simpaticno sto su mu nasi ljudi u Parizu priredili veceru sa tipicno srpskim specijalitetima. Covek zivi u Monte Karlu,,u Srbiji provede ukupno nedelju ili dve godisnje, proputovao je ceo svet uzduz i popreko, ima ekstremno strogi rezim ishrane i onda ova glupaca dodje i tresne bajku o bagetu kao simbolu globalne svesti u odnosu na ovu nasu primitivnu, lokalnu. Ne zna Novak kako izgleda svet nego ce Biki da mu objasni. :lolol:

Mislim, neki ljudi sebe jednostavno preozbiljno shvataju.

• Replies 5.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Timmy

541

• Max Morlock

453

• renne

452

• Arkadija

289

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Biljka ima poentu kad je u pitanju prosečan Gedža gastos, ali joj je loš primer sa Novakom. Mučenom Noletu je taj jedan ćevap za rođendan jedinstvena prilika u toku godine da pojede nešto drugo, osim Jeleninih travki i semenki i bezglutenskih preparata

Posted

Pa, ja i ne vidim da u njenom tekstu provejava neka mrznja prema Djokovicu, vise provejava epsko neznanje i za nju tipicno zakljucivanje stvari na osnovu nicega ili necega sto je procitala u ko zna kakvom opskurnom tabloidu pa pripisala Novaku. Ja se secam te famozne vecere i da je Novak pricao o tome kao o kuriozitetu, bilo mu simpaticno sto su mu nasi ljudi u Parizu priredili veceru sa tipicno srpskim specijalitetima. Covek zivi u Monte Karlu,,u Srbiji provede ukupno nedelju ili dve godisnje, proputovao je ceo svet uzduz i popreko, ima ekstremno strogi rezim ishrane i onda ova glupaca dodje i tresne bajku o bagetu kao simbolu globalne svesti u odnosu na ovu nasu primitivnu, lokalnu. Ne zna Novak kako izgleda svet nego ce Biki da mu objasni. :lolol:

Mislim, neki ljudi sebe jednostavno preozbiljno shvataju.

Ма слажем се са тобом. Жена једноставно има обичај да лупа, а Новак јој се тад учинио као дежурно зло.
Posted

Biljka ima poentu kad je u pitanju prosečan Gedža gastos, ali joj je loš primer sa Novakom. Mučenom Noletu je taj jedan ćevap za rođendan jedinstvena prilika u toku godine da pojede nešto drugo, osim Jeleninih travki i semenki i bezglutenskih preparata

Pre bih rekao da mucena Jelena mora da jede Novakove travke i semenke, nego mora da ubedi sebe da joj se bas to jede i da je super. :lolol:

Posted

+zilion

Ivaniševićevo osvajanje W je Partizanov kup šampiona iz Fuenlabrade trojkom u poslednjoj sekundi. Novak je više neka pojačana Barselona koja dominira UEFA LŠ i Primerom.  Pogotovo se slažem sa prvim pasosem. Imaš onih par teniskih novinara i analitičara iz USA i UK koje vredi čitati. Na pisanija naših novinara se ne treba osvrtati. 

edit: @ hausmaistor... ja ne znam odgovor, i voleo bih da ga čujem podjednako kao ti.

E sad si mer iznervirao. Gde poredis KK Partizan koji institucija u kosarci na ovim prostorima. Toliko titula, trofeja, palsmana na F4 evrolige... :mad: :mad:

Posted

Prvo moraš definisati šta je uopšte građanska Srbija?

Andrija i Andjelka

Posted

Zakacio sam to neki dan na tvu. Leb ti jebem koje sranje.

Posted

Andrija i Andjelka

Nikad čuo, sad vidim da je to neka serija... nikad od mene građana izgleda

Posted

Prvo moraš definisati šta je uopšte građanska Srbija?

Они што не једу ћевапе. :fantom:
Posted

Uopšte nije sranje

Zao mi je sto spadas u vecinski deo Srbije kojoj  to sranje nije sranje. Dovoljno je 2 minuta da se to shvati.

Posted

meni nije žao, pogotovo što većinska španija, italija, francuska smatra da ta serija nije sranje

uostalom što tebi treba da bude žao šta je meni sranje ili nije

Posted

Moja keva gleda (ili gledala, ako više ne ide) Andjelka i Andreu, i kaže da nije loše, tj, zabavno je.

S duge strane, meni su apsolutno sve ikad snimljene serije debelo sranje pa, kanda nisam u poziciji da ocenjujem.

Posted

meni nije žao, pogotovo što većinska španija, italija, francuska smatra da ta serija nije sranje

uostalom što tebi treba da bude žao šta je meni sranje ili nije

Mislio sam da ne spadas  u tu grupu, ali i to sto kazes. Tvoja stvar.

Posted

A koja je to grupa? Snobovskih 2% populacije kojima licencirana serija, koju gleda više od pola evrope ne valja?