Jump to content
IGNORED

Kako u inostranstvo...

Hamlet Strašni

Recommended Posts

Posted

Kakva diskusija. 

Yoyogi se raspravlja sa najvećom trolchinom za koju ja znam na srpskohrvatskom delu interneta. Prethodni nikovi Milena, Stefan Dilan, više se i ne sećam. Već preko deceniju iskače kao ona krtica: 

images?q=tbn:ANd9GcThO_vMi_J3RjTFYgjltte

• 1 month later...
Posted

Ljudi treba mi pomoć i mišljenje.

Planiram klinca da šaljem u Sloveniju u srednju školu, nešto ovako

Ima li ko kakva iskustva ili znanja da mi pomogne jer ja pojma nemam šta i kako da radim?

Postavljam ovaj post i ovde jer ne znam šta je živo od podfurma

Posted
6 hours ago, steins said:

Ljudi treba mi pomoć i mišljenje.

Planiram klinca da šaljem u Sloveniju u srednju školu, nešto ovako

Ima li ko kakva iskustva ili znanja da mi pomogne jer ja pojma nemam šta i kako da radim?

Postavljam ovaj post i ovde jer ne znam šta je živo od podfurma

Jel ti klinac osmi razred? I naša ćerka će u Maribor u srednju, ako bude sve OK. Prednost je što ona ima slovenačko državljanstvo, pa će ići lakše.

Piši školi, neka ti kažu šta ti treba od dokumenata. Verovatno će ti tražiti prevedena svedočanstva šestog i sedmog razreda, a za osmi ćeš dostaviti naknadno.

Škola će verovatno uskoro imati neka "otvorena vrata" kada možete da posetite školu i učenički dom za smeštaj. Mi idemo u obilazak 14-15. februara.

Znam tri dečaka iz Srbije koji idu u Maribor u srednju školu, i svi su oduševljeni.

Posted
1 hour ago, Sokrat said:

Jel ti klinac osmi razred? I naša ćerka će u Maribor u srednju, ako bude sve OK. Prednost je što ona ima slovenačko državljanstvo, pa će ići lakše.

Piši školi, neka ti kažu šta ti treba od dokumenata. Verovatno će ti tražiti prevedena svedočanstva šestog i sedmog razreda, a za osmi ćeš dostaviti naknadno.

Škola će verovatno uskoro imati neka "otvorena vrata" kada možete da posetite školu i učenički dom za smeštaj. Mi idemo u obilazak 14-15. februara.

Znam tri dečaka iz Srbije koji idu u Maribor u srednju školu, i svi su oduševljeni.

Jeste osmi. Nažalost nema slovenačko državljanstvo - samo srpsko. Mogu da mu izvučem i makedonsko ako zatreba.

Mislim da ću i ja tada ići gore. Taj datum su mi rekli.

• +1 2
Posted
2 hours ago, Sokrat said:

Ajde daj neke linkove....