Jump to content
IGNORED

LGBT+ filmovi (svakolika produkcija)

Gospodin Slucaj

Recommended Posts

Posted (edited)

Slatko

fuckingc385mc3a5lshowmelove.jpg

Fucking Åmål (Lukas Moodysson, 1998)

Edited by I*m with the pilots
Posted

ne znam kako nisam gledao querelle do sada

a citao sam dnevnik lopova zan zenea (odusevio se) i znam za querelle al et

stavio sam sad na skidanje

hvala i ostalima

querelle je sjajan mada jedan od najkomplikovanijih fasbinderovih filmova, gay or otherwise... ako te interesuje tematika, preporucujuem da malo prosaras po njegovom opusu. moj omiljeni gay fasbinder je fox and his friends - sirov, surov, emotivan, taman kako on to radi. sjajan trans momenat je ovaj http://www.imdb.com/title/tt0077729/

Posted

4980534bc7970ee87214b5be2fff83ce.jpg

Ako se dobro secam, imao je dobre komentare na forumu. With Every Heartbeat je engleski naziv.

Pride_poster.jpg

Posted

Weekend_2011_film_poster.png

Weekend (2011)

Lep film. Svidela mi se i fotografija. 

da bas lep

autor tog filma je napravio i seriju looking (nije vredna gledanja ako ste strejt)

Posted (edited)

Meni je hit što plakat za Merlinka festival stave u autobus br.50 koji vozi s jedne tramvajske okrenice na drugu i mislim da 98%  populacije- nekih čiča i sredovečnih žena koji koriste taj bus ni ne zna šta je queer.

Edited by halloween
Posted

istina. pre jedno godinu dana video sam jednog čiču u busu, nosi kačket Melbourne Pride 1994. ne verujem da je znao šta to znači.

Posted

zar koriste stalno iste autobuse na nekoj liniji

nisam beogradjanin pa izvinte na glupom pitanju

Posted

istina. pre jedno godinu dana video sam jednog čiču u busu, nosi kačket Melbourne Pride 1994. ne verujem da je znao šta to znači.

Dao mu unuk da nosi.

@gospodin slučaj

Ovaj bus ima plakat od pre godinu- dve i niko ga nije pomerao između 2 pleksiglasa. Mislim da se koriste isti busevi na liniji.

Posted

zanimljivo

98% pa da tako nesto

Posted

jebemu, nek ispadnem homofob al meni ni kvajing gejm ni nebeska stvorenja nisu gej filmovi.