Sandradjer Posted September 25 Share Posted September 25 Ne Sledeci voli da hoda po gradu Quote Link to comment
Tpojka Posted September 25 Share Posted September 25 Ne sam. Sljedeći planira da nauči novi jezik do kraja godine. Quote Link to comment
Sandradjer Posted September 25 Share Posted September 25 Da, spanski Sledeci bas voli Beograd 1 Quote Link to comment
Mil@n Posted September 25 Share Posted September 25 Toliko da bi živeo u njemu samo pod pretnjom smrću. Sledeći baš ne voli Beograd. Quote Link to comment
Krošek Posted September 25 Author Share Posted September 25 netacno. to je sto je. ne mogu reci da ga volim ni da ga ne volim. kad idem u beograd idem s nekim razlogom i ne mogu reci da me funkcionisanje grada, ili bilo sta sto bi se moglo percipirati kao nesto specificno oko beograda, ikad omelo u toj meri da nisam postigao to po sta sam dosao. mozda je i do srece, a mozda je i stvar stava (expect nothing appreciate everything blablatruc, prastajte). sledeci ne prasta 1 Quote Link to comment
Sandradjer Posted September 25 Share Posted September 25 Nikodije boGca mu pitaj nesto Quote Link to comment
Svemir Zeka Posted September 25 Share Posted September 25 Ali ovaj apostrof.... Ja praštam onima koje volim. I obrnuto Sledeći, ako ima decu, eksploatiše decu da mu lome koske hodajući ili ležeći po leđima... 1 Quote Link to comment
Sandradjer Posted September 26 Share Posted September 26 Ne hahahaha Sledeci voli dorucak u kafani Quote Link to comment
Amelija Posted September 26 Share Posted September 26 u kafani ne baš, ali ponekad (ako ustanem kasno) smažem britanski doručak u pabu (i posle ne ručam) sledeći voli da pojede parče torte za doručak Quote Link to comment
Tpojka Posted September 26 Share Posted September 26 Slatko preferiram poslije večere. Šećer u kafi mi zadovolji želju ujutru. Sljedeći je promijenio plan (skratio za sedmicu). Quote Link to comment
Amelija Posted September 26 Share Posted September 26 ne baš, mada mi se plan za jednu skorašnju sedmicu iznenada promenio sledeći nosi naočare u bioskopu Quote Link to comment
Milosh76 Posted September 26 Share Posted September 26 Nosim stalno naocare Sledeci zeli da leti u svemir Quote Link to comment
Sandradjer Posted September 26 Share Posted September 26 Ne zeli Sledeci ima okvir za naocare u crnoj boji Quote Link to comment
Tpojka Posted September 26 Share Posted September 26 Skoro pa tri takva. Dva su kombinacija crno/crveno i crno/plavo. Sljedećem povremeno ledi Google Chrome na telefonu. Quote Link to comment
Recommended Posts