June 10, 20168 yr Wrong, tek sam danas saznao. Sledeci ne zna ko je trenutni sampion evrope u fudbalu
June 10, 20168 yr Netačno. Nije znao do danas. Sledeći ima "svoju" pesmu, koja ga svaki put "pogodi" Edit, brži je maheem al' mi je odgovor isti Edited June 10, 20168 yr by Bujodrag
June 10, 20168 yr Author Wrong, tek sam danas saznao. Sledeci ne zna ko je trenutni sampion evrope u fudbalu tacno sledeci zna da nabroji napamet imena 300 fudbalera (bilo kakvih, iz bilo koje ere)
June 10, 20168 yr Netacno :) Sledeci komentarise utakmice i igrace i taktike u fudbalu iako ga slabo ili nikako ne prati Edited June 10, 20168 yr by Milosh76
June 10, 20168 yr Netacno, obrnuto. Pratim, ali ne komentarisem. Sledeci ceka da se manemo pitanja o fudbalu.
June 10, 20168 yr netacno Sledeci nece gledati duele titana izmedju Albanije, Rumunije i one druge Alpske Albanije, ali nestrpljivo ceka sudar Austrije i Ugarske
June 10, 20168 yr delimicno tacno...sutra cu gledati samo Eng-Rus Sledeci ce subotu provesti u prirodi dok ne dodje vreme za fudbal Engleska - Rusija
June 10, 20168 yr Gledacu i Vels - Slovacka pre toga s nekim prijateljima Slovacima. Sledeci navija za Engleze kad nema Srbije.
June 10, 20168 yr Netacno Sledeci misli da Acu Stojanovica treba preventivno zatvoriti u ustanovu zatvorenog tipa na 100 godina da ne bi vise smarao svojim debilnim komentarima Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
June 10, 20168 yr tacno Sledeci ima nekog Albanca, Rumuna ili bar Austrougarina, Islandjanina ili Severnog Irca u fantazi timu
June 10, 20168 yr apsolutno sledeći će da predloži da se igra preimenuje u pogodi nešto o eurou o sledećem
June 10, 20168 yr Netacno. Sljedeci je prespav'o utakmicu otvaranja te kad je upalio YT da pregleda golove, nakon minut utvrdio da gleda Sony tekmu. <_<
June 11, 20168 yr Netacno, gledao sam od drugog minuta jer ne podnosim Acu imbecila i njegove uvodnke Sledeci ce na podforumu o EURO da otvori temu "pogodi nesto o euro 2016 o sledecem" da ne bi vise ovde trolovali Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830