March 14, 20169 yr tačno, dosta je bilo bućkanja po okeanu za ovu godinu sledeći jedva čeka leto da hoda bos
March 14, 20169 yr Ne moze biti tacnije Sledeci bi menjao tante za kukuriku Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
March 14, 20169 yr Ispunio sam kvotu besmisla :D nemam vise prava na taj luksuz Sledeci ima svoju originalnu teoriju o nastanku univerzuma
March 16, 20169 yr moje trusty bezicne slusalice s prilicno OK dometom, dakle gotovo bilo gde. sledeci/a vodi dnevnik.
March 16, 20169 yr Jok. Što reče Margerit Jursenar, ljudi od akcije ne vode dnevnik nego pišu memoare. Sledeći ne voli pasulj.
March 16, 20169 yr Author netacno. obozavam pasulj, mogao bih ga svaki dan jesti. sledeci redovno ide u goste, ne redje od jednom u dve nedelje.
March 16, 20169 yr Interesantno. Nešto sam zaribao u poslednje vreme, namam predstavu da li idem često. Čini mi se da uglavnom dolaze kod mene. Sledeći voli pasulj, s malo turšije u njemu.
March 16, 20169 yr Netacno Sledeci vise voli prebranac sa kobasicom nego pasulj sa suvim mesom :) Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
March 17, 20169 yr ma gde. kad smo vec kod toga, sledeci/a smatra da je ocajno to sto su sanitarni proizvodi za zene (u mnogo drzava) uvrsteni pod luksuz, pa shodno tome i oporezovani.
March 17, 20169 yr Naravno. Inace, ovde (Swe) krecu ozbiljni predlozi da ti proizvodi budu besplatni za sve zene, pokriveni iz budzeta. Sledeci voli sushi.