February 12, 20169 yr ne bih rekao ne sledeci razmislja kako bi bas mogao kupiti taj kindle i onda citati sci fi na engleskom opusteno
February 12, 20169 yr Nenene, ništa ne može d azameni šuštanje listova knjige Sledeći gleda u program festa i birka
February 14, 20169 yr nope. odavno. sledeci/a voli vise pozoriste nego film. Edited February 14, 20169 yr by roksi
February 15, 20169 yr Author tacno sledeci ume da jede kruha i pastete na ulici (znaci bez pomagala kao sto je noz, tanjir, sto...)
February 15, 20169 yr Nista ne jedem na ulici, ja sam gurman, a to podrazumeva i posebnu atmosferu kada se jede i sveopsti dobar ugodjaj, a ne samo trpanje hrane radi trpanja. Sledeci jede da bi ziveo, ne zivi da bi jeo.
February 15, 20169 yr da. da bi živela ko američki vojnik. uglavnom čokoladu. sledeći se u svojim psovkama često osvrće na državu
February 15, 20169 yr Ni jedno jedino danas. Sledeci najvise voli da spava kada napolju pljusti kisa.
February 15, 20169 yr Ne. Ta macka lijevo se osjeca tako jer je okrenuta ledjima, a ne licem. Bjezi od problema umjesto da im ide u susret i rjesava 1 po 1. -- Sljedeci gotivi kad Mrvica dodje Dzeriju u goste.
February 15, 20169 yr ja više ko mačka desno sledeći voli da ima sve opcije otvorene i treba mu sto godina da nešto odluči
February 15, 20169 yr Ne, nazalost. Dok smo ziveli u istom stanu, moj brat je uvek govorio da se nocu krecem kao slon kad pokusavam da budem necujna. Sledeci ima isplanirano neko putovanje.