Frau Gabrijela Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Tačno. Sledeći bi voleo da promeni radno mesto.
Tolaa Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ne. Jedino na kratko, inace sam potpuno zadovoljna i kontinentom i drzavom. :) Sledeci je srecan.
Muwan Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Vala i jesam, ovih meseci. Sledeći/a voli sveže cedjeni nar.
belch Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 volim nar u bilo kom obliku, osim u kombinaciji sa nečim slanim sledećem je previše hladno da bi provetrio prostoriju
bosque Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 da ali delimicno i zato sto sam se prehladiok sledeci se bar jednom vozio na motoru bez kacige
Filozof manijak Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Netačno, nikad se nisam vozio na motoru. Sledeći/a je bar jednom vozio neregistrovan auto.
Milosh76 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Netacno Sledeci nema pojma sta je to tapsoram Poslato sa Asus tableta ili Lumia 830
ljuttko Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Pojma nema al gugl ima tu reč bar na 2 mesta Sledeći je guglao reč da vidi šta to ne zna onaj ispred a i on sam
Milosh76 Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Netacno. Tapsoram je tapsanje po ramenu, kad ti dodje sef i kaze "dobar si mali' i potapse te po ramenu :D Sledeci treba da servisira klimu pre nego sto pocnu vrucine
ljuttko Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 E danas sam nešto korisno naučila , fala i tapsoram od mene :D Tačno za klimu, al firminsku, no ne verujem da će firma preživeti do vrućina pa mi kilma neće ni trebati na poslu Sledeći je radio bar u jednoj frmi koja je bankrotirala
Tolaa Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 (edited) Ne, ali broj firmi u kojima sam radila je 3 i sve su relativno dobrodrzece u svojim bransama. Sledeci je bar jednom napravio ozbiljnu gresku/brljotinu na poslu. Edited February 4, 2016 by Tolaa
pleyada Posted February 4, 2016 Posted February 4, 2016 Ne toliko ozbiljnu ali da, brljotinicu. Sledeći je bar jednom imao zabranu upravljanja autom na 3 meseca zbog brlje u saobraćaju.
Recommended Posts