June 13Jun 13 Ne. Cistim u mini etapama ne traje ni jednu pesmu.Sledeci svake zime radi veliko preturanje i rasciscavanje svega iz kuce
June 16Jun 16 Ne, pravim planove, ali uvek ima nesto "bitnije" da se radiSledeci bi isao u Milano da vidi "Polednju veceru" uzivo
June 20Jun 20 Tačno, nije. Oduvek mi je bila nekako bajataSledeći bi se pre odrekao orgazama nego slatkiša.
June 20Jun 20 Više koristi od prvog nego od drugog, tako da neeeemojmo preterivati!Sledeći, bude li se odrekao slatkiša, proslediće ih meni!
June 22Jun 22 vazi! meni cu ostaviti samo: princes krofne, ceten alvu i neki od ovih vocnih, letnjih kolaca sa piskotama. jafa keks, ostalo - sve poklanjam! mada.. kada pomislim na ledene kocke.. ili julis pitu.. pitu od visanja.. nego....sledeci nikada nije video uzivo balet kao predstavu?
June 23Jun 23 Umem da budem. Recimo, kad sam bio klinac novogodisnji pokloni su se delili uz rucak oko 14h 😁Sledeci je previse radoznao
June 24Jun 24 Po pitanju sveta oko mene i u meni, bez negativnog značenja, tj. zadiranja u ono što me se ne tiče i što je privatno.Sledećeg je nešto prijatno iznenadilo.
June 24Jun 24 Neprijatno, mada je iznenađenja prejaka reč. Iznenaditi se možeš samo dobromSledeći je rešio da se maksimalno opusti.
21 hours ago21 hr Jesam, ali život me bolno sabotira...Sledeći će danas uživati u breskvama, a možda i u dinji.