May 21May 21 Ne, zadnjeg dana u mesecuSledeci je skoro hteo da spali neku instituciju sa kojom je morao da ima posla, koju?
May 21May 21 On 18. 5. 2025. at 9:49, Shan Jan said:Sledeci je bos u kuci tokom cele godineono sto je neverovatno ironicno jeste da sam celu zimu [btw koju zimu, koja zima???] proveo u sorcu i majici s kratkim rukavima, a ovih dana trenerka donji deo i nesto gore... 1 minute ago, Shan Jan said:Ne, zadnjeg dana u mesecuSledeci je skoro hteo da spali neku instituciju sa kojom je morao da ima posla, koju?nemam tako ekstremnu ideju, ali uskoro moram da produzim koviljku.. sama pomisao na nbgd i te peripetije mi vec sada zadaje nevidjeni stres/glavobolju. ne salim se, stvarno mislim ovo. sledeci razmislja o ovome.. ovih dana: da su elektricni automobili isti onaj period/momenat kada smo imali pejdzere i vrlo brzo su ih zamenili u potpunosti mobilni telefoni - cigle [jbt... kada se samo setim.. cigla....] da ce isto tako biti sa elektricnim autima, odn. da ce ih zameniti vrlo brzo leteca kola?
May 21May 21 Vise mislim da ce privatne automobile zameniti share-ovani a zatim automatizovani javni. U prevodu, gde god odes icicemo ili javnim prevozom raznih tipova ili peske kako bog zapoveda.Sta vam je najveci trosak bez koga apsolutno mozete?
May 22May 22 PardonSledeći je srećan jer je danas validirao jedno opažanje pričajući s objektivnom osobom, nezasićenom emocijama.
May 22May 22 3 minutes ago, Svemir Zeka said:PardonSledeći je srećan jer je danas validirao jedno opažanje pričajući s objektivnom osobom, nezasićenom emocijama.Ipak je mozda trebalo tu hemiju da studiras.Ne, pricam samo sa subjektivnim osobama koje cice i vriste po pola dana, ili makar dok ne doruckuju.Sledeci ima los posture.
May 22May 22 2 minutes ago, Mel said:Ipak je mozda trebalo tu hemiju da studiras.Objektivnom zbog prirode odnosa. to je neko sa strane, a ja sam u odnosu.
May 22May 22 19 minutes ago, Mel said:Sledeci ima los posture.Da previse mi prava kicma.Sledeci kad mi mogao da vrati vreme unazad ne bi ni isao na fax.
May 24May 24 Apsolutno je svaka odluka bila na mestu. Sledeći je danas rešio da sredi stan na višem nivou
Monday at 16:035 days Donekle, glancam malo kupatilo jer mi je večernji plan da se izležavam u kadi. Sledeći isto voli toplu kupku i hladno vino.