Jump to content

pogodi nešto o sledećem

Featured Replies

Ne

Sledeci je bos u kuci tokom cele godine

• Replies 11.3k
  • Views 347.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ne  videh da mi je uleteo arheolog.     

• Hoce Au Zeko dobro si nam pretekla  Mog supruga je tako sa daskom za jedrenje ponela struja. Tad mi nije bio suprug pa sam zamolila komsiju da ga dovuce sa motornim camcem, sad bih mozda r

• Prekinula si topik posle 642 strane

Posted Images

Retko sam bos

Sledeci pevusi trenutno neku pesmu... koju?

Ovu što sam stavljala pre neki dan, I'll stand by you

Sledeći će danas dobiti platu

Ne, zadnjeg dana u mesecu

Sledeci je skoro hteo da spali neku instituciju sa kojom je morao da ima posla, koju?

On 18. 5. 2025. at 9:49, Shan Jan said:

Sledeci je bos u kuci tokom cele godine

ono sto je neverovatno ironicno jeste da sam celu zimu [btw koju zimu, koja zima???] proveo u sorcu i majici s kratkim rukavima, a ovih dana trenerka donji deo i nesto gore...

1 minute ago, Shan Jan said:

Ne, zadnjeg dana u mesecu

Sledeci je skoro hteo da spali neku instituciju sa kojom je morao da ima posla, koju?

nemam tako ekstremnu ideju, ali uskoro moram da produzim koviljku.. sama pomisao na nbgd i te peripetije mi vec sada zadaje nevidjeni stres/glavobolju. ne salim se, stvarno mislim ovo.

sledeci razmislja o ovome.. ovih dana: da su elektricni automobili isti onaj period/momenat kada smo imali pejdzere i vrlo brzo su ih zamenili u potpunosti mobilni telefoni - cigle [jbt... kada se samo setim.. cigla....] da ce isto tako biti sa elektricnim autima, odn. da ce ih zameniti vrlo brzo leteca kola?

Vise mislim da ce privatne automobile zameniti share-ovani a zatim automatizovani javni. U prevodu, gde god odes icicemo ili javnim prevozom raznih tipova ili peske kako bog zapoveda.

Sta vam je najveci trosak bez koga apsolutno mozete?

Nova odeća

Isto.

Pardon

Sledeći je srećan jer je danas validirao jedno opažanje pričajući s objektivnom osobom, nezasićenom emocijama.

3 minutes ago, Svemir Zeka said:

Pardon

Sledeći je srećan jer je danas validirao jedno opažanje pričajući s objektivnom osobom, nezasićenom emocijama.

Ipak je mozda trebalo tu hemiju da studiras.

Ne, pricam samo sa subjektivnim osobama koje cice i vriste po pola dana, ili makar dok ne doruckuju.

Sledeci ima los posture.

2 minutes ago, Mel said:

Ipak je mozda trebalo tu hemiju da studiras.

Objektivnom zbog prirode odnosa. lolol to je neko sa strane, a ja sam u odnosu.

19 minutes ago, Mel said:

Sledeci ima los posture.

Da huh previse mi prava kicma.

Sledeci kad mi mogao da vrati vreme unazad ne bi ni isao na fax.

Isao bi ali na laksi.

Sledeci kad bi mogao da vrati vreme ne bi raskinuo sa nekim.

Apsolutno je svaka odluka bila na mestu.

Sledeći je danas rešio da sredi stan na višem nivou lolol

• 2 weeks later...

Donekle, glancam malo kupatilo jer mi je večernji plan da se izležavam u kadi. Sledeći isto voli toplu kupku i hladno vino.

Ako je udvoje, da.

Sledeći je skoro otišao na dejt. 🙃