Friday at 12:181 day 1 minute ago, Filozof manijak said:Sledeći hrčeSamo tokom sastanaka onlajn1 minute ago, Serena said:Sledeci nije gledao evroviziju ni minut.Gledala sam oko dva sata, dakle 120 minutaSledeći ima za ručak nešto što ne bi smeo da jede
Friday at 12:331 day Nije za rucak, evo zobljem slane pistace i ne mogu da stanem, posle cu da se brinem sto mi skocio pritisak.Sledeci ima u planu da napravi kolac sa jagodma.
Friday at 12:511 day Ne dremka popodne skoro nikad jer posle nije ni za sta, kao da inace jesamSledeci je nekad koristio glogov kolac.
Friday at 14:421 day Možda u nekom budućem životu. 🧛🏻♀️Sledeći češće koristi prste nego kašiku za obuću.
Friday at 14:431 day Nikad ne koristim kasiku za obucu.Sledeci bi grlio drvece ali ne zeli da bude Novak Djokovic.
Friday at 14:531 day Nemam problem da zagrlim drvo ili bilo šta što želim, ne vidim u tome ekskluzivno pravo N.Đ. :)Zagrljaj je pola zdravlja...Sledeći umače keks u kafu ili neki drugi topli napitak.
Friday at 15:361 day Jedino sam umakao plazmu u mleko dok je bilo plazme.Sledeci je danas lokao alkohol na poslu.
Friday at 21:391 day Ne, ali jesam spavala desetak minuta Sledeći ima neku naviku zbog koje bi sam sebe zatukao
19 hours ago19 hr Da.Sledeci je ispao dobro na slici za licnu kartu/pasos. Edited 19 hours ago19 hr by Milosh76
19 hours ago19 hr Komentar službenog lica koje fotografiše je da sam zaustavio proces starenja u protekloj deceniji. Sledeći koristi pasoš više od dva puta godišnje.
4 hours ago4 hr 15 hours ago, Milosh76 said:Da.Sledeci je ispao dobro na slici za licnu kartu/pasos.Ta sam. Prosto neverovatno 14 hours ago, Klara said:Ne, nažalost.Sledeći je izgubio nešto na putovanju.Ne, obicno ponesem nesto sto nije moje Sledecem je zima ovih dana
4 hours ago4 hr Meni je uvek zimaSledeci spava u carapama cele godine samo menja debljinu sa promenom godisnjeg doba.