May 13May 13 Volela sam, ali ne sve. Najviše sam volela Bodlera Sledeći zna da analizira pesmu "Čovek peva posle rata"
May 14May 14 Svakako, kad čitam od Vaska Pope "Sveti Sava" ili "Kovačnica Svetoga Save", naježim se od uzbuđenja. A vaša patriotska šoljica čaja?
May 14May 14 Nope, vraćam se sa pijace. Sledeći voli salate sa mladim lukom i napisaće (hoće, hoće) kako je pravi.
May 14May 14 Mladi luk najbolje ide sa svezim mladim sirom. I am simple man.Sledeci ce reci sta mu je najerotskije kad suprotan pol uradi/obuce/sta god....
May 14May 14 Erotično mi je kad ima sporiji hod, pokrete, govor i dodir, ali da ipak isijava živopisnu energiju, odlučnost, toplinu.A oblačenje...košulje, recimo. Zimi crni kaput.Najerotičnije je kad drži reč i odgovoran je. Ajde neka sledeći napiše nešto normalnije od mene, molim vas. xD
May 14May 14 Najeroticnije je kad te pogleda sa nasmejanim zaljubljenim ocima... lazem, kad te uhvati za kitu ispod stola dok ste medju ljudima isto
May 14May 14 Najerotičniji je pogled veselog harmonikaša. Koji komad odeće osobe koju volite vam se najviše sviđa?
May 16May 16 Mama: plava letnja haljina sa belim cvetovima, na kopčanje, kroj pedesetih.Muška osoba (volela): svetloplavi sako.Može isto, fino pitanje.
May 16May 16 Zuta kravata sa naseg vencanja koju nikada vise nije stavio Buketu kog cveca bi se bas bas obradovali?
May 16May 16 Pomešali smo teme, žene. 🥲Volim božure, ruže i jorgovane. U stvari, najslađi su mi oni mali buketi visibaba.Sledećem baš i ne prija ova promena vremena. 🧊