February 21Feb 21 Samo kroz ociglednu salu i to samo ogranicen broj ljudi Sledeci ima neku dobru osobinu (koju?)
February 21Feb 21 Smirujem situaciju, oslobadjam napetosti. Sledeći ima neku lošu osobinu koju hoće da promeni (ili neće)
February 21Feb 21 Volim da udaram kontru većini, i to nikad neču promeniti, nit želim. Sledeći misli da kontriranje nije loša osobina, štaviše.
February 21Feb 21 Zavisi od teme do teme. Slepo teranje kontre je već neki blagi oblik patologije. Kad obično ustajete ujutru?
February 21Feb 21 u 5:34 btw, promašio si topik, ovo je sledeći topik Sledeći, neće pogoditi nešto o post-sledećem.
February 21Feb 21 57 minutes ago, Filozof manijak said: Volim da udaram kontru većini, i to nikad neču promeniti, nit želim. +1000
February 21Feb 21 1 hour ago, Boksi said: Sledeći ima neku lošu osobinu koju hoće da promeni Ima jedna i zasad mi dobro ide....do pms-a
February 21Feb 21 1 hour ago, Milošica said: Slepo teranje kontre je već neki blagi oblik patologije. Slepo teranje kontre može da bude samo privremeno. Onda kad primećuješ da većina horski peva, i da nema disonantnih tonova. Meni je to neviđeno iritantno, pogotovo kad vidiš da je i to horsko pevanje zaslepljeno...čast izuzecima, kad se pojave. A često ćute, ustuknu. E, mene takve situacije torpediraju u kontriranje. Edited February 21Feb 21 by Svemir Zeka
February 21Feb 21 Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase
February 21Feb 21 47 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase Mom detetu je nadimak kontrashin, skraceno kako ga je deda ranije nazivao kontrash is Nikaragve. Dinarski geni mmw.
February 21Feb 21 51 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase Jel se gledala Bertolučijevog Konformistu? Filmčina