Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 No way, live and let live Uh što to mrzim.... Isto. 1
Shan Jan Posted February 11 Posted February 11 Najgora stvar na svetu, ne do bog Sledeci voli da zadirkuje druge
Milosh76 Posted Friday at 08:25 Posted Friday at 08:25 Samo kroz ociglednu salu i to samo ogranicen broj ljudi Sledeci ima neku dobru osobinu (koju?)
Boksi Posted Friday at 08:29 Posted Friday at 08:29 Smirujem situaciju, oslobadjam napetosti. Sledeći ima neku lošu osobinu koju hoće da promeni (ili neće)
Filozof manijak Posted Friday at 09:26 Posted Friday at 09:26 Volim da udaram kontru većini, i to nikad neču promeniti, nit želim. Sledeći misli da kontriranje nije loša osobina, štaviše. 1
Milošica Posted Friday at 09:29 Posted Friday at 09:29 Zavisi od teme do teme. Slepo teranje kontre je već neki blagi oblik patologije. Kad obično ustajete ujutru?
Filozof manijak Posted Friday at 09:31 Posted Friday at 09:31 u 5:34 btw, promašio si topik, ovo je sledeći topik Sledeći, neće pogoditi nešto o post-sledećem.
Svemir Zeka Posted Friday at 10:25 Posted Friday at 10:25 57 minutes ago, Filozof manijak said: Volim da udaram kontru većini, i to nikad neču promeniti, nit želim. +1000
Svemir Zeka Posted Friday at 10:28 Posted Friday at 10:28 1 hour ago, Boksi said: Sledeći ima neku lošu osobinu koju hoće da promeni Ima jedna i zasad mi dobro ide....do pms-a 1
Svemir Zeka Posted Friday at 10:30 Posted Friday at 10:30 (edited) 1 hour ago, Milošica said: Slepo teranje kontre je već neki blagi oblik patologije. Slepo teranje kontre može da bude samo privremeno. Onda kad primećuješ da većina horski peva, i da nema disonantnih tonova. Meni je to neviđeno iritantno, pogotovo kad vidiš da je i to horsko pevanje zaslepljeno...čast izuzecima, kad se pojave. A često ćute, ustuknu. E, mene takve situacije torpediraju u kontriranje. Edited Friday at 10:31 by Svemir Zeka
Svemir Zeka Posted Friday at 10:36 Posted Friday at 10:36 Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase 1
Mel Posted Friday at 11:26 Posted Friday at 11:26 47 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase Mom detetu je nadimak kontrashin, skraceno kako ga je deda ranije nazivao kontrash is Nikaragve. Dinarski geni mmw. 1
Milošica Posted Friday at 11:28 Posted Friday at 11:28 51 minutes ago, Svemir Zeka said: Pa, sigurno je umerenost najbolja. Ali eto, postoje ljudi koji su u dvosmislenim situacijama skloni da padnu u konformizam, a postoje i oni koji će otići u antikomformizam. Ja sam sigurno u ovom drugom. Inače, najzdraviji je nekonformizam, i to nije kontrašenje. A meni se više puta dešavalo da mi ljudi učitavaju kontrašenje u ono što je zapravo nekonformizam, po principu "dečak i vuk". Sve su to finese Bitno je da nisi deo mase Jel se gledala Bertolučijevog Konformistu? Filmčina
Recommended Posts