Klara Posted February 8 Posted February 8 Moraću malo, komšije su imale burnu noć, nisam oka sklopila... Sledeći je jeo sladoled ove zime. 🙋🏻♀️
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Previse. Navucena sam na neki ruski bejzik iz komsiluka. Cesto kupim Sledecu postuje rucak na kasiku
Shan Jan Posted February 9 Posted February 9 Aufff... recimo da se suocim sa frustracijom Sledeci voli zubato sunce
Klara Posted February 9 Posted February 9 Ne, danas sam išla na ručak. : ) Sledeći ume da koristi kineske štapiće.
Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 Umem On 24. 1. 2025. at 7:37, Milosh76 said: Sledeci "spontano" kasni na posao 15 minuta Redovno Sledeći ne zna šta će sutra raditi, iako je radni dan 1
Milosh76 Posted February 10 Posted February 10 Moje pitanje o "spontanom" kasnjenju 15 minuta se odnosilo na petak kad je bio generalni strajk. Ne znam ni sta cu danas raditi, a kamoli sutra. Doduse sutra imam nesto sto radim svake godine tog dana... Sledeci bojkotuje velike trgovinske lance ove nedelje. 1
Svemir Zeka Posted February 10 Posted February 10 Vrhunski iliti topčina. Sledeći ima visoko samopouzdanje.
Serena Posted February 10 Posted February 10 U skladu sa svojim mogucnostima. Sledeci voli da popuje svima u svom okruzenju
Recommended Posts