Sandradjer Posted January 11 Posted January 11 Necu kuvati danas. Samo su da umesim Sledeci se nije bas naspavao
Svemir Zeka Posted January 13 Posted January 13 Jesam. Sledećeg svi zaobilaze u srednjoj traci na autoputu, jer vozi sporo
Mel Posted January 13 Posted January 13 Ne vozim po autoputu, a zaobilaze me u gradu. Inace redovno se desava da je ogranicenje 40 ili 50, da ja vozimpar km iznad ili na gornjoj granici, a da me zaobilaze onako histericno. Sledeci nema hrane u stanu. 1
Shan Jan Posted January 23 Posted January 23 Ne al je koristio ten minute mail Sledeci zna gde ce biti sutra
Milosh76 Posted January 24 Posted January 24 Sutra je subota... Bicu uvece na rodjendanu Sledeci danas radi smanjenim kapacitetom. 1
Filozof manijak Posted January 24 Posted January 24 (edited) Tačno, danas sam u tihom štrajku Sledeći je opasno naoštren za fajt danas. Edited January 24 by Filozof manijak 2
Svemir Zeka Posted January 24 Posted January 24 Da. Obučena sam, kako mi klinci kažu "osoba koja je sama znak stop", sve u crveno. Isto. 1
Shan Jan Posted January 24 Posted January 24 Samo malaksalos&boles Sledeci je vec isplanirao sledeci odmor (gde?)
Milosh76 Posted January 24 Posted January 24 Bolje bi bilo da ne ulaze ni u verbalni fajt Sledeci "spontano" kasni na posao 15 minuta 1
Sandradjer Posted February 8 Posted February 8 Ne radim ovih dana, na proteste se ne kasni Sledeci odmara danas
Recommended Posts