Sandradjer Posted January 7 Posted January 7 Ima ih. Zavisi od raspolozenja. Sta ces da mrmnes danas?
Ras Posted January 7 Posted January 7 (edited) Ribu i po! [Pola sam juče] Sledećem je želja da za Božić ode u Džekson? Edited January 7 by Ras 2
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Ne privlaci me USA bas nikako Sledeci bi voleo da provede Novu Godinu na Kiribatiju 1
Serena Posted January 7 Posted January 7 Ne NG obicno provodim kuci u krevetu. Sledeci je jedinac i krivo mu je zbog toga.
Filozof manijak Posted January 7 Posted January 7 Nisam, i nije mi krivo Sledeci bi voleo da ima jednojajčanog blizanca, pa da zajedno troluju ljude
Serena Posted January 7 Posted January 7 Sto jednog? Ja bih dve Sledeci u familiji ima jednojajcanih blizanaca. Spoiler Moj brat od strica ima cerke potpuno identicne. Udate, zive blizu cesto su zajedno, imaju malu decu i ni oni ne znaju koja im je mama a koja tetka 1
Shan Jan Posted January 7 Posted January 7 Ne, samo dvojajcane Sledeci bi voleo da dobije blizance pa da se ne muci zena dva puta
Klara Posted January 8 Posted January 8 Ne, ova gospodža umače prasetinu u ren. Hvala, izvol'te! Sledeći na slavljima uvek naruči omiljenu pesmu, a to je...?
barfly Posted January 8 Posted January 8 Hvala, jeo sam supu, ali sam mislio na sarmu. Sledeći nije znao za ovo: 1
Klara Posted January 9 Posted January 9 Januar je, krkanluci na sve strane još od novembra, mora čovek da ti oprosti. 2 hours ago, barfly said: Sledeći nije znao za ovo: Nisam znala, upravo sam guglala i ''dog''. Sledeći će guglati do a barrel roll .
Sandradjer Posted January 10 Posted January 10 Ne, prazna glava Sledeci kontemplira sta skuvati za rucak
Filozof manijak Posted January 10 Posted January 10 Ne, pun stomak. Sledeći konteplira koga skuvati za ručak? 1
Recommended Posts