Sandradjer Posted Thursday at 08:20 Posted Thursday at 08:20 10 hours ago, Milosh76 said: Imam Sledeci je nekome kupio cvet od lego kocki koji ce pokloniti nekoj zenskoj osobi kojoj je bio rodjendan pre par dana. A taj cvet ce napraviti super inteligentan tinejdzer, koji je sin te zenske osobe. Prelepo Sledeci voli miris ruze
Krošek Posted Friday at 09:15 Author Posted Friday at 09:15 sledeci bi mogao da nabroji 50 filmova koje je gledao za koje bi mu bilo u najmanju ok da ih opet pogleda
Sandradjer Posted Friday at 15:04 Posted Friday at 15:04 Pa da. Bas planiram da gledam Zgodnu zenu za vreme raspusta. Sledeci je gledao neki dobar ljubicj i preporucice ga
Sandradjer Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Ovo sam gledala. Super je Kluni, na nivou, Ticket to Paradise Sledeci ce da preporuci opet romanticni ljubicj 1
Filozof manijak Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Greh njene mame. Sledeći ća nam reći koje mu je omiljeno delo markiza de Sada.
Shan Jan Posted 17 hours ago Posted 17 hours ago Zar ih ima vise? Odo ja Sledeci ce nam reci koji film mu je bio najvise spicy
Recommended Posts