Shan Jan Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Verovatno, mnogo volim da kukam Sledeci ima dobar zivot
Mil@n Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Imam, dobro sam usmeren: Sledeći ima četvorocifrenu platu (u evrići). 1
pt 2.0 Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 mda, na oročenju na nepoznat broj godina do kraja sudskog procesa sledeći je rano ustao jutros 1
Milosh76 Posted December 27, 2024 Posted December 27, 2024 Pre palacinke nego svinjce Sledeci radi 6.1. ? 1
Shan Jan Posted December 28, 2024 Posted December 28, 2024 Radi skraceno mada se suska da cemo dobiti ceo dan slobodno. Sledeci umire od dosade zimi u BGu.
Shan Jan Posted January 1 Posted January 1 Kloaka ne radi, prilicno dosadno danas. Sledeci ce nam reci kako se danas zabavlja
Klara Posted January 1 Posted January 1 Gledam solar 🔮, odgovaram na 100 mejlova, okrećem belu vešalicu i ciganske lepinje, spremam se za reprizu, ne znam gde mi je desna minđuša i umreću od ruske salate. Sledeći danas ne radi ništa!
Filozof manijak Posted January 1 Posted January 1 Potpjuno Točno. Sledeći danas nema snage nit fokusa da napiše pretpostavku za sledećeg
Milosh76 Posted January 1 Posted January 1 Imam Sledeci je nekome kupio cvet od lego kocki koji ce pokloniti nekoj zenskoj osobi kojoj je bio rodjendan pre par dana. A taj cvet ce napraviti super inteligentan tinejdzer, koji je sin te zenske osobe. 1
Milosh76 Posted January 1 Posted January 1 (edited) 7 minutes ago, Filozof manijak said: Tačno Bravo 🤔i Edited January 1 by Milosh76 1
Recommended Posts