Svemir Zeka Posted December 22, 2024 Posted December 22, 2024 Slabo pratim takve emisije/reportaže.... Sledeći je danas kupio tamnoljubučasti kissproof karmin i bledocrveni volumizer usana, da se na posao kiti duck fejsom, a kad ide na randevu da bude goth dark sejačica mraka.
Klara Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Nisam, ali svaka čast na hrabrosti. Ja sam juče birala klasiku. Spoiler Sledeći ne može da zaspi. :/
Mil@n Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Da, zato još nisam legao da spavam Sledeći kući ima hifi system.
Klara Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 (edited) Čekaš prvi sneg, to je. : ) Imam. Sledeći će se sutra kajati što je legao u 4 ujutru! edit: Sutra je već danas, hah, šta ja pišem, u kojoj li sam vremenskoj zoni Edited December 23, 2024 by Klara
Mil@n Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Nikad se ne kajem, inače bi to bilo mnogo kajanja... Sledećem je skoro nešto ukradeno.
Sandradjer Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 6 hours ago, Svemir Zeka said: Sledeći je danas kupio tamnoljubučasti kissproof karmin i bledocrveni volumizer usana, da se na posao kiti duck fejsom, a kad ide na randevu da bude goth dark sejačica mraka. Donesi ti to u skolu da isprobam. Mogu i virus da ti prenesem. Garantujem ti duck face prirodni kad zapuse sinusi 1
Sandradjer Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 2 hours ago, Mil@n said: Nikad se ne kajem, inače bi to bilo mnogo kajanja... Sledećem je skoro nešto ukradeno. Nije Sledeci ce konacno da okiti jelku
Milosh76 Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Bice ovih dana, najavila zena. Sledeci pere prozor kod mesta gde se stavlja jelka. 1
Svemir Zeka Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 Jao, jelka.. Ne perem. 2 hours ago, Sandradjer said: Donesi ti to u skolu da isprobam. Mogu i virus da ti prenesem. Garantujem ti duck face prirodni kad zapuse sinusi Za dak fejs je najbrži put da te izujedaju pčele Inače, ima neki volumizer koji u sebi sadrži pčelinji otrov, Eto Sledeći još nije ustao. 1
Svemir Zeka Posted December 23, 2024 Posted December 23, 2024 6 hours ago, Klara said: Nisam, ali svaka čast na hrabrosti. Ništa posebno, kad sam isprobala. Ono crveno. A ljubičasti nosim već dugo, pa kad potrošim, teško mi je da nađem istu nijansu, mislim da ni sad nisam potrefila... 1
Sandradjer Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Ustala sam u cik zore jer sam spavala previse od nekog virusa poslednjih dana Sledeci je sinoc napravio sneska
Filozof manijak Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 napravio sam smeška Sledeći zna šta je orošavanje 2
Shan Jan Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 O boze, ne moram bas sve da guglam Sledeci zna sta je standardna devijacija 1
hoffnung Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 jel si to izmislio? devijacija je devijacija, zar postoji kategorija? u svakom slucaju, ne znam! sledeci zna da napravi dobru, vazdusastu gibanicu.
booyaka Posted December 24, 2024 Posted December 24, 2024 Neku da, sad baš dobru, vazdušastu... možda, nisam ekspert Sledeći voli da čita moje postove 1
Recommended Posts