Milosh76 Posted 19 hours ago Posted 19 hours ago Jesam, kad je sudija ljubitelj istog pola Sledeci je skoro zamenio led sijalicu 1
Sandradjer Posted 9 hours ago Posted 9 hours ago Brzo zaspim i lako se budim ujutru Sledeci ima kijavicu
Svemir Zeka Posted 7 hours ago Posted 7 hours ago Ne, naprotiv. Tabani su mi extra izvajani, za fut fetišare san snova. Sledeći zato voli da nosi sandale. 1 1
Sandradjer Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Volim sandale i nosim ih (fut fetisari neka ne gledaju, pola stopala su mi prsti) Sledeci lici na svoju babu
booyaka Posted 5 hours ago Posted 5 hours ago Malo, sa ćaletove strane Sledećeg nervira algoritam na YouTube-u koji mu izbacuje sve vezano za Božić
hoffnung Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago (edited) nisam nesto obratio paznju [btw jel to mislis kada ti je yt stranica na 'home'?] ali ako te to nervira ili jos milion drugih stvari. 'ublock origin' resava ne samo to, vec i kanale koje ne bi voleo da vidis. bito je da konfigurises 'custom filters'. meni je jako zgodna ta opcija. ako te zanima kako, mogu da okacim negde na forumu? mene npr nervira i tu nista ne mogu: 'reels' na instagramu. kada mi je ukljucen 'explore' kao glavna stranica. sve je super, sve mi izlazi [kada su fotografije u pitanju ] super, ali reels... sledeceg isto nervira bas ovo sto sam napisao booyaku za instagram 'explore' i 'reels' sto ne mozemo da imamo kontrolu da iskljucimo tu opciju? Edited 2 hours ago by hoffnung 1
Klara Posted 2 hours ago Posted 2 hours ago Meni je kul algoritam, najviše pizdim od AI klipova i slika na sve strane...sad kad smo kod problema, a nema odgovora na drugoj temi - kako da unormalim web Spotify da mi više ne preskače pesme? :( To je off pitanje. Na temu: Kada je ovakvo vreme, sledećeg hvata dremka...
Recommended Posts