December 1, 2024Dec 1 Ja sam na toj svetoj temi oduševljeni posetilac i nenametljiva publika koja aplaudira njihovom talentu. Sledeći bi umeo da nacrta samog sebe u Paint-u. https://jspaint.app/
December 1, 2024Dec 1 Ja i crtanje nismo bas u ljubavi. Mislim crtam dobro poliedre, obrtna tela i slicno... Da li se cesto zajapuris kad je hladno vreme?
December 1, 2024Dec 1 Ubija me tvoje ne, Sandra! :suza velika ko Jadransko more: Hm, ne...ali zacrveni mi se nos od hladnoće. E, promašila si temu. :S Zbunio te je moj crtež sladoleda. <3 Sledeći ima šubaru.
December 1, 2024Dec 1 Nemam subaru, celicim se laganim oblacenjem Spoiler Pravi sladoled je uvek DA Sledeci obavezno nosi sal neobavezno
December 1, 2024Dec 1 1 minute ago, Sandradjer said: Pravi sladoled je uvek DA To su te nepremostive razlike među nama
December 6, 2024Dec 6 On 1. 12. 2024. at 21:47, Sandradjer said: Sledeci obavezno nosi sal neobavezno Samo zimi Sledeci je kupio ledenu Dorinu u Shop and go za 169 dinara
December 7, 2024Dec 7 Somun! Sledeći u kući ima nešto slatko, a da to nisu jabuke. :oblači kaput i spremno čeka odgovor: