Klara Posted December 7 Posted December 7 (edited) 5 minutes ago, booyaka said: Imam, šećeru Nisam. Ovo Miloševo jesam. (eeediiiit) Sledeći ne sluša Kralja Čačka. Edited December 7 by Klara 1
pt 2.0 Posted December 7 Posted December 7 more or less - yes. sledećem se jedu palačinke s džemom od šipurka.
Milosh76 Posted December 7 Posted December 7 O da.. nasao sam neku pizzeriju koja ima brutalne palacinke, doduse u Vrbasu. Sledeci bi zbog dobrih palacinki vozio 125km
Mil@n Posted December 7 Posted December 7 Skoro sam jeo neku Indijsku, doduše u Ljubljani na nekoj pijaci, mislim da se može reći da da. Sledeći ostaje kući za Novaka.
Serena Posted December 7 Posted December 7 (edited) Si Sledeci se ranije bolje provodio na zurkama 01.01 nego na doceku. Edited December 7 by Serena
Svemir Zeka Posted December 7 Posted December 7 Provodio se i 31. i 1. Nekad. Sledeći voli da pleše po kući.
Nikodije Posted December 8 Posted December 8 (edited) Sandra uletela, nebitno Edited December 8 by Nikodije
Sandradjer Posted December 8 Posted December 8 Ne volim torte. Ako biram nesto cokoladno onda nesto tipa sufle i slicno Sledeci zna bez guglanja gde se nalazi Madeira
Shan Jan Posted December 8 Posted December 8 Sta zna, planira da ide kad se jedne decenije dovede u formu Sledeci zna gde se nalazi jedina evropska dzungla
Svemir Zeka Posted December 8 Posted December 8 Ovde na Čukaričkoj padini Sledećem je nalakirao nokte različitim bojama.
Recommended Posts