Serena Posted November 30 Posted November 30 Vrlo rado, pa na kuvano vino Sledeci bi prosetao s Klarom jedan krug. 1
Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 sve me svrbi palac da odgovorim, ali preskočiću
Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 ne bih, ne volim kretanje u krugovima sledeći ne bi prepoznao benignu zajebanciju ni da ga opauči posred lica
Klara Posted November 30 Posted November 30 Bih, ali ne tamo gde je neko više puta bio otvoreno neprijatan. Sledeći jedva čeka kraj godine.
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Svejedno mi je.... Sledeći nije gladan ceo dan i smatra da nešto nije u redu. 1
Sandradjer Posted November 30 Posted November 30 24 minutes ago, Svemir Zeka said: Svejedno mi je.... Sledeći nije gladan ceo dan i smatra da nešto nije u redu. Gladan je i smatra da je sve u redu 14 minutes ago, Sokrat said: Eh, kamo sreće... Sledeći se sprema da izađe večeras Ne, mada bi prijalo Sledecem se jede sladoled iz Crne ovce
Svemir Zeka Posted November 30 Posted November 30 Not at all. Sladoled mi se jede nikad Sledeći je primio vakcinu protiv gripa.
Serena Posted November 30 Posted November 30 Ne, voli i zimu i jedva ceka da vidi Dolomite pod snegom Sledeci bi rado pojeo komad leba s odgore pekmezom od sipaka. 1
Milosh76 Posted November 30 Posted November 30 U ovo doba ne, inace da Sledeci nek predlozi neku seriju sa Netflixa ili HBO
Filozof manijak Posted November 30 Posted November 30 Ne pratim serije, nit bindžujem glondže Sledeći je emotivno tanan kao pahuljica
Serena Posted November 30 Posted November 30 (edited) Na moju veliku zalost da. Sledeci kad spazi pahiljicu zaleti se kao bik na maramu Edited November 30 by Serena
Recommended Posts