Sandradjer Posted November 29 Posted November 29 Samo u mislima Sledeci je kljoknuo od radne nedelje 1 1
Mel Posted November 29 Posted November 29 Klokavam kljokavam Sledeci zeli da ode na neku toplu destinaciju u sred zime (koju)
Svemir Zeka Posted November 29 Posted November 29 Joj, ne. Zimi - zima. Znači sneeeeg Sledeći će vikend provesti spavajući
Milosh76 Posted November 29 Posted November 29 S obzirom koliko malo spavam ove nedelje, vrlo moguce Sledeci sa terase gleda na park
Mel Posted November 29 Posted November 29 Imam. Terasicu ali svejedno. Sledeci je ravnodusan prema jabukama.
Sandradjer Posted November 29 Posted November 29 Nikako. Jabuke su sjajno voce Sledeci bi pojeo kockicu cokolade ali nema
Shan Jan Posted November 29 Posted November 29 Neeee... voleo bi al je bumer pa mu se prispava posle jednog piva u 9 uvece Sledeci zna kako se nalazi izgubljena energija iz mladosti
Milosh76 Posted November 29 Posted November 29 Tako sto nadjes jos nekog entuzijastu koji hoce da se pokrene. Sledeci ume da svira drombulje 1 1
barfly Posted November 29 Posted November 29 Ne, probao sam i posle su me boleli zubi. Sledeći je prilepio bulju uz radijator. 🥶 1 1
Milošica Posted November 29 Posted November 29 (edited) Da, i trljam se o rebra radijatora. Sledeći izlazi uskoro iz stana. Edited November 29 by Milošica
Klara Posted November 29 Posted November 29 Mislim da je dosta za danas, smrzla sam se. Eventualno posle 22 h, možda se predomislim. Sledeći i zimi pije limunadu.
Recommended Posts